Share |

Mikrofestival Umění Hor a Údolí bude ve znamení umění a hudby

foto: pořadatel akce

První týden v srpnu proběhne v okolí příchovické rozhledny Štěpánka druhý ročník M.U.H.Ú., tedy Mikrofestivalu Umění Hor a Údolí. Na účastníky i náhodné kolemjdoucí čekají instalace, performance či koncerty.
 
M.U.H.Ú se zaměřuje na vytváření pozitivního přístupu k přírodě a okolí, ale také na negativní stránky porušování těchto hodnot. Umělecké instalace vznikající během akce mají pouze jednu podmínku – aby trvale environmentálně ani esteticky nezasahovaly do okolí. Festival vyvrcholí o víkendu 4.- 5. srpna, kdy vystoupí držitelé ceny Anděl, táborští Kalle, a David Vrbík

s projektem Laser String. V sobotu pak dostane prostor dekonstruovaná country u elektrického táboráku Wabi Experience (Federsel & Tarnovsky) a improvizované repetetivní zvukové plochy za pomocí kytary a analogových modulárních syntezátorů Martina Alačama s Michalem Zbořilem.
 
Případní zájemci o účast na sympoziu se mohou ještě hlásit na muhu.festival@gmail.com. Uveďte nezávazně obor vaší činnosti, případně návrh vaší práce na symposiu, a pokud možno závazně dobu vašeho pobytu pro rezervaci lůžka nebo pokoje.
 
 
M.U.H.Ú. - Mikrofestival Umění Hor a Údolí II.
31. 7. - 6. 8. 2017, Turnovská chata, Příchovice, Jizerské hory
/FB/
/FB EVENT/
/místo konání/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.