Share |

Mighty Sounds s Gogol Bordello v čele startuje za dva týdny

Třináctý ročník festivalu Mighty Sounds se uskuteční od 14. do 16. července na letišti Čápův dvůr v Táboře. V areálu letiště proběhly úpravy, organizátoři ohlašují poslední novinky a zveřejnili už také kompletní harmonogram akce.
 
Letošní line-up žánrového festivalu Mighty Sounds slibuje intenzivní zážitky. Postarají se o ně mimo jiné Gogol Bordello, Dubioza Kolektiv, Agnostic Front, H20, The Adicts, Acidez, Ignite, Jaya The Cat, Cock Sparrer, domácí scénu budou reprezentovat Hentai Corporation, Sto zvířat, Fast Food Orchestra a další. Stage Radia 1 letos ozdobí přítomnost kapely Petra Čtvrtníčka a Leoše Nohy Buzerant, a dále třeba Jananas, Role nebo Kittchen. Letos poprvé se chystá i diskusní panel Otázka punku. Všechny informace o programu je už nyní možné nalézt v právě zveřejněném harmonogramu festivalu na webu nebo ve festivalové mobilní aplikaci.
 
Novinkou pro rok 2017 je akustická Black Coffee Stage, na které vystoupí domácí i zahraniční kapely v unplugged podobě. V nové chill zóně, kde se stage bude nacházet, vystoupí jak kapely, které hrají na festivalu klasické sety, tak i interpreti, kteří se jinde v programu festivalu neobjeví. Chill zóny budou opět o něco vylepšené a areál poskytne celkově více míst k odpočinku.
 
I další novinky třináctého ročníku znamenají o něco větší komfort pro návštěvníky. Chystá se rozšíření nabídky dobré kávy a snídaně v kempech, v areálu bude několik food trucků s prodejem vysoce kvalitních pokrmů. Sportovní doprovodný program festivalu je už tradičně pestrý – od turnaje ve fotbale a nohejbalu až po pétanque a skandinávské hry kubb a mölkky.
 
Organizátoři festivalu Mighty Sounds se také rozhodli pomoci v místě, kde se akce koná, a domluvili se s Aeroklubem Tábor na tom, že se budou podílet na opravách a úpravách příjezdových cest na letišti. První fáze úprav proběhla v uplynulých dnech.
 
Vstupenku na festival lze v předprodeji pořídit od 1450,- Kč, na místě bude stát 1600,- Kč. Všechny informace jsou na www.mightysounds.cz.

 
*MIGHTY SOUNDS vol. 13*
14. – 16. července 2017
Tábor, letiště Čápův dvůr
To nejlepší z punku, punkrocku, rock‘n’rollu, reggae, hc, ska a rockabilly
http://www.mightysounds.cz/
https://www.facebook.com/mightysounds
https://twitter.com/MightySounds
Aftermovie Mighty Sounds 2016: https://www.youtube.com/watch?v=9xhl4ludkTY
Oficiální pivo festivalu: Budweiser Budvar

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.