Share |

MIDI LIDI hrají Muniquest

foto pořadatel akce

 

Muzikanti podporují Masarykovu univerzitu.

Z poloviny brněnská elektronická skupina Midi Lidi se zapojila do soutěžní hry MUNIQUEST, při níž mohou zájemci o studium poznat různorodost studia i života na Masarykově univerzitě. Kapela univerzitu podporuje také na právě probíhajícím „Kindigo tour“ ke svému třetímu albu a do hry se postupně zapojují také ostatní kapely X Production – VEES, Dead Pope´s Company, Magnetik, Animé, Insania nebo The Pooh, kteří právě natáčejí své druhé album, a další.

Netradiční soutěží MUNIQUEST zahájila Masarykova univerzita počátkem listopadu přijímací řízení do bakalářských a magisterských oborů pro akademický rok 2012/2013. „Masarykova univerzita je rozhodně nejvýraznější brněnská vysoká škola. Líbí se mi způsob komunikace s potenciálními studenty – inteligentním a přitom „fresh“ způsobem dává univerzita najevo, že není žádnou zkostnatělou institucí a že se vyzná v komunikačních kódech mladých lidí. Navíc studenti MU vždy byli častými návštěvníky akcí, které jsem pořádal jako dramaturg klubu Fléda, ale i koncertů kapely Midi Lidi. Na našem turné proto přispějeme jedním speciálním soutěžním pointem hry MUNIQUEST,“ říká Prokop Holoubek z Midi Lidí. „Mít více informací se může hodit. Soutěžte s námi, pobavte se u toho a vyhrajte třeba iPad2 nebo některou z řady dalších cen,“ dodává za realizátory soutěže pro Masarykovu univerzitu Zdeněk Neusar z X Production.

Hra probíhající v rámci kampaně „Důvod? Masarykova univerzita“ spočívá v hledání konkrétních bodů na univerzitě a v jejím okolí pomocí souřadnic GPS, tzv. pointů, kde budou zájemci získávat informace a soutěžní body. Hrát lze i na internetových stránkách muniquest.cz, kde budou soutěžící body sbírat za odpovědi na kvízové otázky. 

Soutěží se až do 31. ledna 2012 a každý měsíc je představeno deset pointů. Listopadové uchazeče provází možnostmi studentského bydlení v Brně, následují například nabídky studijních oborů či sportovního vyžití, historií univerzity nebo hudebním klubem Fléda. Odměnou pro výherce budou hodnotné ceny podle počtu bodů, které se hráčům podaří nasbírat. „Chceme, aby uchazeči sami poznali výhody, které jim studium na naší univerzitě přináší, a sami našli důvody, proč studovat právě zde,“ říká prorektorka pro vzdělávací činnost Masarykovy univerzity Ivana Černá.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.