Share |

Michal Prokop vydává záznam koncertu Krásný ztráty Finále na CD i DVD

foto: pořadatel akce

Záznam koncertu Michala Prokopa & Framus Five s hosty Janou Kirschner, Wabi Daňkem a Lubomírem Brabcem z Divadla Archa, jímž Michal Prokop uzavřel svoji čtrnáctiletou cestu moderátora populární talk show Krásný ztráty, vychází nyní jako exkluzivní limitovaná  edice na CD i DVD.
 
Komplet obsahuje dva disky, audio CD s třinácti skladbami a video záznam v režii Jiřího Věrčáka na DVD se sedmnácti skladbami. Limitovaná série vychází v počtu 1000 kusů a všechny budou osobně signované Michalem Prokopem. Již nyní si jeho příznivci mohou titul objednat, a to pouze na stránkách Michala Prokopa (zde). Vydávající agentura Joe’s Garage garantuje, že těm, kteří si dárek objednají do 18. 12., bude doručen do Vánoc anebo jej osobně předá 20. 12. ve Foru Karlín během Vánočního koncertu, kde proběhne křest koncertního kompletu společně se slavnostním křtem reedice alba Kolej Yesterday.
 
Přehled skladeb (CD):
1. Bitva o Karlův Most
2. Blues o spolykaných slovech
3. Láska je protijed
4. Zloději času
5. Zatmění
6. Stodolní
7. Kartáček na zuby
8. Obyčejnej chlápek
9. Sto roků samoty
10. Boom Boom
11. V baru jménem Krásný ztráty
12. Šeherezáda
13. Dobrú noc má milá

Celková stopáž 78:30 min.
 
 
Přehled skladeb (DVD):
1. Kolej Yesterday
2. Bitva o Karlův Most
3. Blues o spolykaných slovech
4. Outsider Waltz (host Wabi Daněk)
5. Poprvé a naposledy
6. Virtuální realita
7. Láska je protijed
8. Zloději času
9. O láske nepoznanej (host jana Kirschner)
10. Dobrú noc (host Lubomír Brabec)
11. Zatmění
12. Stodolní
13. Kartáček na zuby
14. Obyčejnej chlápek
15. Sto roků samoty
16. Boom Boom
17. V baru jménem Krásný ztráty

Celková stopáž 90 min.
 
 
Pořad Krásný ztráty si za čtrnáct let své existence (pozn. první díl odvysílán v únoru 2000), během níž představil divákům úctyhodný počet tisíc hostů z rozličných odvětví společnosti, získal patřičnou popularitu a řadil se mezi nejoblíbenější talk show na českých obrazovkách. Vedle scenáristy a moderátora Michala Prokopa byl součástí tvůrčího týmu scenárista a režisér Jan Lacina, hlavní kameraman Martin Čech a střihač Michal Hýka. Velkou zásluhu na výsledné podobě pořadu měla také původní režisérka Tereza Vrábelová.
 
Krásný ztráty Finále CD, DVD – k dostání na Vánočním koncertu Michala Prokopa a Framus Five ve Foru Karlín 20.12.2014 a na oficiální stránce  www.michalprokop.cz/krasnyztratyfinale.
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.