Share |

Michael Kors: Čas pro chytré hodinky

Michael Kors (burzovní index NYSE:KORS), světová značka luxusní módy, s potěšením představila nové produkty a iniciativy pro další rozvoj a podporu značkové řady chytrých hodinek a monitorů sportovních aktivit MICHAEL KORS ACCESS.
Je mi jasné, že budoucnost módy spočívá ve spojení vynikajícího designu, osobitého stylu a moderní technologie," řekl Michael Kors, "a ohromný ohlas řady MICHAEL KORS ACCESS potvrdil, že tato budoucnost je tady teď. Jsme velmi rádi, že můžeme nabídnout tuto novou generaci chytrých hodinek a hybridů."
Tyto nové přírůstky do řady chytrých hodinek mají aktualizovaný software, zářivý dotykový displej AMOLED (displej s aktivní matricí) a jsou navrženy, stejně jako stávající modely Bradshaw a Dylan, pro zákazníky, kteří chtějí vše: moderní technologie, společenskou konektivitu a skvělý styl.
Elegantní a ženské hodinky Sofie mají tenké lehké tělo s vykládaným rámečkem a kulatým displejem. Budou nabízeny v osmi různých kombinacích pokovení a náramku se sedmi snadno vyměnitelnými pásky.
Hodinky pro muže Grayson, vytvořené tak aby v každém okamžiku vyhovovaly životnímu stylu moderního muže, spojují luxusní a sportovní vzhled a mají kulatý ciferník s otočnou korunkou pro rychlé rolování. Budou nabízeny ve zlaté barvě, provedení z nerezové oceli a v modro-černém iontově pokoveném provedení se čtyřmi vyměnitelnými pásky.
 
Jako všechna nositelná elektronika značky MICHAEL KORS ACCESS, jsou hodinky Sofie i Grayson kompatibilní s telefony s platformou AndroidTM a iOS® prostřednictvím nejmodernější technologie v rámci spolupráce Google s platformou pro chytré hodinky Android WearTM 2.0. Zahrnují čipový systém Qualcomm® SnapdragonTM Wear 2100.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.