Share |

Metalová sobota: Halloween víkend v metru

foto: pořadatel akce

Dark Metalová ikona Root vystoupí v samotném centru svého rodného města Brna a navíc premiérově v klubu Metro Music Bar! Po letní festivalové sezóně se tak stane v rámci podzimního turné po klubech, během kterého zavítají ROOT i do Německa a Rumunska. Koncert se uskuteční v sobotu 1.11.2014 v rámci Halloween víkendu, takže slet čarodějnic a následující černá mše nezanechají bez poskvrny ani samotný Metro Music Bar v podzemí jihomoravské metropole… 
 
Pravděpodobně nejmladší metalový band Blackstars Band současnosti pochází z Drnovic (okres Blansko), je složený ze začínajících hudebníků ve věku 9-12 let a zahraje pro zpestření večera pár metalových cover verzí.
 
Pravý Heavy Metal bez zbytečných trendových příkras a navíc v rodném jazyce naservíruje všem přítomným čerstvá ocelová síla Plattaris pocházející pochopitelně z Brna. 
 
Tears Of Styrbjorn je novou nadějí brněnské metalové scény. Poměrně dlouhé skladby obsahují množství zajímavých melodií, mix vícero stylů a jsou obestřeny aurou severské atmosféry.
 
Sobota 1.11.2014 *
BRNO *
METRO MUSIC BAR *
Začátek: 19:30

Metro Music Bar se nachází na adrese Poštovská 6 (Alfa pasáž) přímo v centru Brna
 
FB Event


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.