Share |

Mejdan We All vám dobije baterky

 
 
Listopad zrovna nepatří mezi měsíce, kdy sršíme optimismem a dobrou náladou. Pokud si chcete pochmurné podzimní dny plné tmy a nepříjemných plískanic, prozářit pořádnou dávkou pozitivní energie, dorazte v sobotu 11. listopadu do Klubovny 2. Patro na další ze série oblíbených mejdanů We All.
 
Druhá listopadová sobota bude patřit v pořadí již sedmnáctému vydání oblíbené party We All v režii rezidentních DJs Akvamena a Robota. Kromě nich se tentokrát můžete těšit také na live set legendárního pražského DJ Lil Rowa, který se objeví v roli hvězdného hosta. Tato kombinace DJs zaručuje, že se celou noc budete pohupovat výhradně v rytmu hiphopu, rapu a funku.
 
Neodmyslitelnou součástí budou samozřejmě i ledově namražené drinky Jägermeister za speciálně nastavené ceny. Prvních 150 příchozích se navíc může těšit i na Jägermeister welcome drink zdarma od krásných Jägerbeets. Kombinace skvělé hudby, parádní atmosféry a lahodných drinků slibuje, že se budete výborně bavit až do časných ranních hodin.
 
Zapomeňte na starosti všedních dní a přijďte si dobít baterky na We All v sobotu 11. listopadu do Klubovny 2. Patro. Start jako vždy ve 22:00. Nepřestávejte lovit ty nejlepší zážitky!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.