Share |

Mejdan We All slaví plnoletost

foto: pořadatel akce

Co takhle hodit předvánoční stres alespoň na chvíli za hlavu? Pokud potřebujete pořádně vypnout a načerpat pozitivní energii, dorazte v pátek 15. prosince do Klubovny 2. Patro, kde se bude slavit plnoletost oblíbeného mejdanu We All. Už teď je jisté, že to bude jízda ve velkém stylu!
 
Poslední letošní vydání pravidelné klubové noci We All se ponese na vlnách „disco funky fresh music. V roli hostů se tentokrát totiž objeví disco/funkoví DJs FalaFellas z Teplic, jejichž funková selekce je v českých luzích a hájích naprosto unikátní. Společně s rezidentními DJs Akvamen a Robot se tak postarají o opravdu nezapomenutelný mejdan.
 
A co by to bylo za oslavu plnoletosti bez lahodných drinků? Celá noc se samozřejmě tradičně ponese i na vlnách ledově namraženého Jägermeisteru, který bude k mání za speciálně nastavené ceny. Prvních 150 příchozích navíc dostane i welcome drink zdarma od krásných Jägerbeets. Kombinace skvostné hudby, výborného pití, příjemného prostředí a parádní atmosféry zaručuje, že nikdo jen tak nepřestane lovit ty nejlepší party zážitky.
 
Zahoďte všechny starosti za hlavu a vyrazte se v pátek 15. prosince odreagovat na 18. vydání mejdanu We All o Klubovny 2. Patro. Start jako vždy ve 22:00. Nepřestávejte lovit nové party zážitky!

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.