Share |

Mejdan We All opět ovládne Klubovnu 2. Patro

foto: pořadatel akce

Přemýšlíte nad tím, kde se pořádně odreagovat po náročném pracovním týdnu? Ideální řešení představuje mejdan We All, který se tradičně ponese na vlnách dobré nálady, vkusné hudby, parádní zábavy a těch nejlepších drinků.
 
Dvaadvacáté vydání oblíbené klubové noci We All se odehraje v pátek 27. dubna v podmanivém prostředí Klubovny 2. Patro, kde to bude zaručeně vřít až do časných ranních hodin. Za gramofony se tradičně postaví dvojice rezidentních DJs Akvamen a Robot. Kromě nich se tentokrát můžete těšit také na live set legendárního pražského DJ Lu2, který se objeví v roli hvězdného hosta.
 
Jako na každém mejdanu We All nebude chybět ani smršť ledově namražených drinků Jägermeister, které budou k mání za speciálně nastavené ceny. Prvních 150 příchozích se navíc může těšit na welcome drinky zdarma. Ty bude u vchodu rozdávat tým krásných Jäger hostesek.
 
Zapomeňte na starosti všedních dní a přijďte si v pátek 27. dubna do Klubovny 2. Patro dobít baterky na mejdanu We All. Start jako vždy ve 22:00. Nepřestávejte lovit ty nejlepší party zážitky!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.