Share |

Medvěd Wrr: Po přečtení zavřít! Pomozte vydat knihu pro děti

foto: Jaromír Štejnar a Michal Široký

O čem kniha vypráví:
"Znáte ten pocit, když se začtete do knihy a její příběh Vás zcela pohltí? Tak přesně tohle se stalo i medvědovi Wrr. A to doslova!

V otlučené krabici od bot se dostane do zdánlivě opuštěné továrny, ve které vznikají knihy. Ano, všechny ty knihy, kterých máte doma plné police nebo knihovny. Když se do jedné z nich začte, je doslova vtažen do děje a stává se součástí jejího příběhu. Narazí zde na pirátskou bandu v čele s protřelým kapitánem Crabsonem. Ten se plaví napříč knihami, v jejichž příbězích hledá ukryté součástky z rozbitého stroje na výrobu knih. Jeho cíl je jediný – získat nad vynálezem moc a podmanit si tak celý knižní svět! Podaří se medvědovi Wrr překazit jeho ničemný plán?"

Autoři ke knize řekli:
"Jsme dva grafici - samouci. Jaromír Štejnar a Michal Široký, ve zkratce by se dalo říci, že jsme oba hlavy, které stále baví něco vytvářet. Kreslení a psaní nám pomáhá naše nápady zhmotňovat. Oba jsme dostali touhu, něco po sobě zanechat. Nějaké poselství. Cítíme, že tato doba je stále více digitalizována a zájem o knihy opadá. Proto nás napadlo vytvořit svěží a poutavou knihu, plnou obrázků. Chceme aby děti měly chuť si ji pročíst a poznaly kouzla, která knižní svět ukrývá. Tomu jsme přizpůsobili i celý příběh. Medvěd Wrr, objevuje tajemství knih. V tomto světě se může snadno stát, že Vás kniha příběhem naprosto pohltí. V naší knize se tak ale děje doslova. 5. března 2017 začala kampaň na portálu Hithit.cz, kde vybíráme finanční prostředky na realizaci knihy."
 
Kampaňna portálu Hithit.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.