Share |

Maya Jane Coles v Praze: Vyhrajte vstupy!

 
Maya Jane Coles zavítá vůbec poprvé do Prahy. A dva z vás dostanou od Roxy volný vstup na akci. Jak ho vyhrát? 
 
Zodpovězte správně soutěžní otázku a buďte první nebo druhý, kdo nám napíše správnou odpověď na souteze@protisedi.cz   s předmětem SOUTĚŽ MJC. Uveďte celé jméno. Soutěž končí 13.1. 2018 v 13 hodin, vyhrávají první dvě správné odpovědi.
-
Velkou a dlouho očekávanou premiéru před českým publikem si odbude 2. února britsko-japonská producentka, djka, kurátorka a umělkyně Maya Jane Coles. Tajemná nejen vzhledem, ale i vystupováním, téměř nepolapitelná co se týče hraní, ale i žánrových škatulek, to je Maya Jane Coles. V únoru zažije Praha poprvé její spektakulární hudební představení, elektroniku umně protkanou vlivy jazzu, punku i klasické hudby. Záhadná a hudebně nepředvídatelná, i taková bude Maya Jane Coles první únorový víkend v ROXY.
 
Je málo opravdových umělců mezi současnými producenty a Maya je jednou z nich. Vše musí být podle ní a naprosto perfektní. Od prvního beatu, přes melodie, finální mix až po vizuální stránku, to všechno si londýnská rodačka řeší sama. Ať už pod svým jménem nebo jínými alter-egy jako Nocturnal Sunshine (bass/dubstep) nebo She Is Danger (společně s Lennou Cullen) okouzlila v posledních několika letech světovou elektronickou scénu. Proslýchá se, že vydává hudbu pod mnoha dalšími alter-egy, aby posluchači nepodléhali trendům a hodnotili podle kvality. V 15ti složila první hiphopový track, o rok později propadla dubu a brzy už její srdce patřilo house music a technu v klubech čtvrti East London.
 
V roce 2007 debutovala, ale masivního světového průlomu dosáhla v roce 2013 prvním albem Danger na svém vlastním labelu I/AM/ME. Od tohoto roku patří její tracky do selekce nejuznávanějších djských osobností od Hawtina po Solomuna a Maya absolvuje velkolepou jízdu po hlavních stagích všech významných světových festivalů. Druhé a světově už velmi sledované dvojalbum Take Flight vyšlo v tomto roce a bez debat dostalo Mayu na úplný vrchol zájmu. Sama ovšem zůstává tajemná a nepředvídatelná a takovou ji očekáváme i v ROXY 2. února.

 
2. 2. 2018, open 23:00
Maya Jane Coles (UK) @ ROXY
Support: TBA
/FB EVENT/
 
Předprodej:  455 czk + popl., NoD: 470 czk
/Goout/

Soutěžní otázka: Jak s ejmenoval debutový singl MJC z roku 2007?
 
Soutěž končí 22.1.2018 ve 13 hodin. 
 
Zasláním e-mailu potvrzujete následující:
Uděluji v souladu se zákonem č. 101/2000 SB., o ochraně osobních údajů (dále jen "Zákon o ochraně osobních údajů") souhlas se zpracováním mou osobou zde poskytnutých osobních údajů firmě PROTIŠEDI s.r.o. jakožto správci, za účelem zařazení do databáze správce a dalšího zpracování dat ukládáním na nosiče informací a vyhodnocováním souboru údajů na dobu 10 let od udělení souhlasu. Souhlasím se zasíláním e-mailového zpravodaje Protišedi. Beru na vědomí, že mám právo přístupu k osobním údajům a další práva v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů. Souhlas se zpracováním osobních údajů uděluji dobrovolně a mohu jej kdykoli bezplatně na adrese správce odvolat.
 
Soutěž byla zařazena do největšího českého katalogu soutěží o ceny České-soutěže.cz.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.