Share |

Max Habanec: Proč jít letos na Excelent Mystic Sk8 Cup

foto Kubo Križo

 
 
Divoká jízda Jägermeisteru pokračuje, a tentokrát spolu s Maxem Habancem pojďme naskočit na sk8 a nechme se od něj zlákat na pár nejen skatových triků.
 
Max je špičkový profi skateboarder, Mystic Sk8 Cup vyhrál již dvakrát, podaří se mu ulovit zlato i letos?
 
Mezinárodní skate závody Excelent Mystic Sk8 Cup proběhnou první červencový víkend tradičně na pražské Štvanici. Top světoví skateři z cca 25 zemí se od pátku do neděle utkají v disciplínách streetstyle, bowl a best trick. V pátek je na programu předkvalifikace streetstyle evropských jezdců, sobota bude patřit kvalifikaci v disciplínách streetstyle a bowl, v neděli se odjedou samotná finále. Max Habanec, jako loňský vítěz streetstyle, jde přímo do nedělního finále. Nedílnou součástí Mystic Sk8 Cupu je i hudební program, letos se představí britští The Subways a američtí Walls Of Jericho a Norma Jean.
 
Maxim Habanec se na skate postavil poprvé ve svých šesti letech. Srostl s ním natolik, že se z něj stal profi jezdec, který se velmi úspěšně účastní skateových mistrovství doma i po celém světě. Nyní se opět předvede na závodech Excelent Mystic Sk8 Cup na pražské Štvanici. Pro svou účast nám hned od boku vypálil osm důvodů:
 
1. Potkat po roce zase známý z celýho světa
2. Užít si víkend plnej skateboardingu
3. Pokusit se zase vyhrát 
4. V neděli zapít úspěch nebo neúspěch
5. Je to pro mě tradice už od mala
6. Vidět jezdit Pedro Barrose v bowlu
7. Oslavit příchod léta a prázdnin
8. Zajezdit si!
 
Zkrátka, Max Habanec si Štvanici užije naplno. A vy?
 
 
Video Nepřestávejte lovit adrenalin s Maxem Habancem https://www.youtube.com/watch?v=0FMvn3MGow4


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.