Share |

Máte rádi hummus? Přijďte ochutnat tucty druhů na víkendovou hummusovou akci!

Hummus všech barev a chutí

Bissli Ethnic Fusion Restaurant představí v sobotu 28. února a v neděli 1. března varianty hummusu všech barev a chutí. Na své si přijdou jak amatérští znalci jídla, tak i zkušení kritici. 
 
Chceme ukázat širší veřejnosti, že hummus může mít nepřeberné množství variant, na kterých si pochutnají jak vegetariáni, tak masožravci,” říká M. Emran, šéfkuchař Bissli Ethnic Fusion Restaurant a dodává: „Milovníci jídla, a zejména orientální kuchyně, se tak mohou těšit na několik druhů hummusu v ambiente stylu, čerstvý pita chléb a mix salátů.”

 
Ochutnávky budou probíhat v několika úsecích mezi 11.00 a 21.00. Lístky je možno zakoupit na webové stránce http://a.pgtb.me/hp1g2Z nebo přímo v restauraci.
 
Pouze jeden jediný víkend - hummus hostina jen za 150,- Lístky je nutné koupit předem!

Rezervujte zde: http://a.pgtb.me/hp1g2Z nebo přímo v restauraci.

Rezervace obsahuje:
- Neomezenou ochutnávku různých variant hummusu
- Čerstvý pita chléb
- Výběr salátů
- Karafa vody s citronem a bylinkami
 
Bissli Ethnic Fusion Restaurant
Bissli Ethnic Fusion restaurant je nová restaurace v centru Prahy, kterou najdete přímo v Pánské pasáži v ulici Na Příkopě. Specializuje se na propojení evropské a orientální kuchyně – od Středomoří až po Indii. Každý všední den nabízí čerstvé polední menu včetně polévky a vegetariánských jídel. Šéfkuchař Efran Imran Shehzad je původem z Bangladéše a inspiraci pro své recepty získává na cestách po světě.
 
 http://www.bissli.cz/
 https://www.facebook.com/bisslicz
https://www.facebook.com/events/1562962453947316/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.