Share |

Máte podrážděnou pleť? Zkuste novinku Derma Ryor

foto: PR

Citlivá a podrážděná pokožka je častým kosmetickým problémem současné doby. Proto česká přírodní kosmetika Ryor přichází s novou řadou produktů Derma Ryor, které pečují o podrážděnou pokožku. Řada Derma Ryor je speciálně vyvinutá kosmetická řada určená k péči o extrémně citlivou, podrážděnou a zarudlou pokožku s možným výskytem rozšířených žilek.
 
 
Přípravky Derma Ryor jsou vhodné k péči o tyto druhy pokožky:
podrážděnou, svědící a začervenalou
s periorální dermatitidou, lupénkou, atopickým ekzémem
s růžovkou neboli rosaceou
šupinatou, olupující se, pro pokožku hlavy s výskytem lupů
s rozšířenými žilkami a zarudnutím
 
 
Jak vzniká podráždění?
Mezi podněty, které způsobují takovou nestandardní reakci organismu, patří hormonální vlivy, strava, stres, léky, chemické látky, zvýšená teplota prostředí, pobyt v klimatizovaných prostorách, aplikace nevhodného kosmetického přípravku (včetně bio a lékárenských produktů).
 
Účelem řady Derma Ryor je znovu obnovit důležitou ochrannou kožní bariéru, pleť zklidnit a hydratovat, což zajišťuje přítomnost specifických aktivních látek. Všechny výrobky řady Derma Ryor jsou nejen dermatologicky, ale také klinicky testovány na dermatologickém pracovišti.
 
 
 
Z jakých produktů této řady můžete vybírat?
1. Klidnící sérum pro intolerantní pokožku (147 Kč)
Neparfemovaný, nemastný, lehký, jemný gel s obsahem panthenolu, zincpyrithionu, extraktu z physalis (mochyně), přímořského heřmánku (Sea Mayweed) a speciálních druhů mořských řas (Laminaria Ochroleuca).
 
Je určen ke zklidnění podrážděné, svědící a začervenalé pokožky. Vhodný pro všechny věkové kategorie, pro péči o podrážděnou pokožku kolem úst a nosu, např. s periorální dermatitidou, kontaktním ekzémem, také vhodný pro péči o všechny typy problematické pokožky, k ošetření problémů vlasaté části hlavy. Je dermatologicky a klinicky testován.
 
Aktivní látky v Klidnicím séru pro intolerantní pokožku
Klidnicí sérum obsahuje vysoké množství klidnicích látek, jedná se především o extrakt z mochyně peruánské (Physalisperuviana), který účinně opravuje poškozený kolagen, dále o extrakty ze speciálních druhů mořských řas a mořského heřmánku s antioxidačním a vysoce regeneračním efektem.
 
 
2. Krém proti zarudnutí a rozšířeným žilkám (s probiotiky) (158 Kč)
Vysoce účinný krém na bázi tekutých krystalů s výrazným zklidňujícím účinkem, vhodný pro všechny typy podrážděné pokožky. Působí proti zarudnutí, pleť hydratuje, zklidňuje a vytváří na pokožce ochrannou bariéru.
 
Vhodný pro všechny věkové kategorie, extrakty z dubu korkového a mořských řas výrazně snižují zarudnutí pokožky, probiotická kultura (Lactobacilluspentosus) vytváří ochrannou bariéru, zejména u velmi citlivé až atopické pleti, komplex vitaminů A, C a E ve formě lipozomu působí antioxidačně, posiluje žilní stěny a předchází jejich praskání. Je dermatologicky i klinicky testován.
 
Aktivní látky v Krému proti zarudnutí a rozšířeným žilkám
Krém proti zarudnutí a rozšířeným žilkám obsahuje vysoké množství specifických látek, které současně pleť zklidňují, hydratují, redukují začervenání, posilují žilní stěnu a zlepšují ochranou bariéru pleti. Mezi tyto aktivní látky patří probiotika (kmen Lactobacilluspentosus), extrakt z dubu korkového, extrakt z mořských řas a lipozomy s obsahem vitaminu A, C a E. Struktura přípravku - tekuté krystaly vysoce podporuje vstřebávání všech aktivních látek do hlubších vrstev pokožky. Na rozdíl od jiných forem kosmetických přípravků se z tekutých krystalů účinné látky neuvolňují naráz, ale postupně. Tekuté krystaly zvyšují až trojnásobně hydrataci, protože voda vázaná na tekuté krystaly nepodléhá rychlému odpařování a zabezpečuje dlouhotrvající efekt.
 
Význam probiotik v kosmetice
Probiotika jsou většině lidí známá jako živé mikroorganismy přidávané do potravin, které zajišťují zlepšení rovnováhy střevní mikroflóry. V kosmetice se ovšem žádné živé mikroorganismy vyskytovat nesmí, neboť kosmetické produkty musí mít doloženou mikrobiologickou stabilitu. V kosmetických produktech se využívají tzv. lyzáty neboli produkty probiotik. Aktivně napomáhají k obnově ochranné kožní bariéry, což ocení zejména ti, kteří mají velmi citlivou a aknotickou pokožku, kde je kožní bariéra významně porušena. V Krému proti zarudnutí a rozšířeným žilkám je využit kmen Lactobacilluspentosus.
 
 
 
Jaká jsou doporučená ošetření přípravky řady Derma Ryor?
Večer
Pleť nejprve vyčistíme Pleťovým mlékem čisticím Arnika pro suchou a citlivou pleť nebo Dvoufázovou odličovací emulzí.
Následně pleť dočistíme Pleťovým tonikem pro suchou a citlivou pleť.
Na pleť aplikujte přípravky řady Derma Ryor, nejprve Klidnicí sérum pro intolerantní pokožku a následně Krém proti zarudnutí a rozšířeným žilkám. V případě, že řešíte pouze zarudnutí či prevenci rozšířených žilek, aplikujte pouze Krém proti zarudnutí a rozšířeným žilkám.
 
Ráno
Pleť se přes noc příliš neznečistí, proto pleť vyčistěte pouze Pleťovým tonikem pro suchou a citlivou pleť.
V případě citlivé pleti aplikujte přípravek řady Derma Ryor Klidnicí sérum pro intolerantní pokožku, následně aplikujte Krém proti zarudnutí a rozšířeným žilkám,který během dne poskytne pleti dostatečnou ochranu před vnějšími vlivy (chlad, smog, nečistoty), a zároveň potlačuje projevy stresu.
 
 
V případě zarudnutí či prevence rozšířených žilek aplikujte na pleť pouze přípravek z řady Derma Ryor Krém proti zarudnutí a rozšířeným žilkám.
 
 
www.ryor.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.