Share |

Máte iPad? Stáhněte si do něj zdarma procházku Muzeem mladého umění AMoYA

repro Optio

TISKOVÁ ZPRÁVA: Aplikace AMoYA 2011 CZ

AMoYA 2011 CZ je unikátním multimediálním průvodcem po jednom ze tří traktů muzea mladého umění AMoYA. Aplikace pro tablety iPad je zdarma k dispozici na App Store – internetovém obchodu s aplikacemi pro iPad a iPhone. Díky novým technologiím se uživatelé mohou virtuálně projít po prostoru věnovaným českým a slovenským vysokým uměleckým školám. Součástí aplikace je soubor fotografií s jedinečnými pohledy do expozice celého muzea.
AMoYA 2011 CZ pomocí 26 propojených průchozích 360° panoramat poskytuje unikátní možnost prohlédnout si instalaci první výstavní sezóny muzea. Prostor věnovaný vysokým uměleckým školám a akademiím v Čechách i na Slovensku umožňuje konfrontovat díla profesorů a jejich žáků. Zároveň všem vystaveným pracím dodává nový rozměr samotný prostor muzea AMoYA, barokního paláce Colloredo-Mansfeld, na kterém se výrazně podepsal minulý režim.
Součástí aplikace AMoYA 2011 CZ je nejen virtuální prohlídka s informacemi o vystavených dílech, ale také fotografie a texty, jež dávají možnost nahlédnout do příprav a koncepce samotného muzea, které bylo otevřeno v červnu 2011 za pouhé čtyři týdny.
Kompletní podobu digitálního katalogu po technické a grafické stránce a rovněž celou virtuální prohlídku za pomocí propojených 360° panoramat připravila společnost OPTIO CZ. Aplikace je pro iPad k dispozici od 28.2. zdarma na App Store jak v české, tak v anglické verzi.
App existuje v české i anglické verzi, najde ji tady:
CZ
http://itunes.apple.com/cz/app/amoya-2011-cz/id501326181?mt=8

EN
http://itunes.apple.com/us/app/amoya-2011-en/id501327496?mt=8

optio.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.