Share |

MARDUK, MORTIIS, BELPHEGOR nebo MALOKARPATAN na BA 2018!

Nejtemnější aktualizace sestavy je zde!
 
MARDUK opět rozezní svoje válečné bubny a polnice a spustí hrozivou baráž bicích, syrových a agresivních riffů, doplňovaných nenávistnými proklamacemi a hrůznými útrpnými skřeky Mortuuse. 25 let metalové historie se střetne s odvěkými hrůzami válčení mezi lidskou rasou a výsledkem bude odporný a zběsilý black metal s charakteristickým rukopisem MARDUK.
 
Jedna z nejunikátnější kapel metalového podhoubí byla zrozena pohanskými tradicemi švýcarských hor, ze kterých přichází hrdé a resolutní duo BÖLZER, které za pomocí těch nejelementárnějších nástrojů v podobě hlasu, kytary a bicích tvoří jeden z nejhutnějších a vše-požírajících soundů vůbec.
 
Vzhledem k tomu, že Håvard Ellefsen byl zakládajícím členem Emperor, nemáme na vybranou a musíme jeho vystoupení zařadit do této várky... Moudří již vědí, že toto léto se skřetí synťákový ambient projekt MORTIIS vydává na cestu světem s hloubavými zvuky první éry a máme to potěšení Vám sdělit, že fanoušci BA budou u toho a stejně tak se můžete těšit na nesvatý kult masa a kozlích hlav BELPHEGOR.
 
Z nejhlubšího lůna jihoamerického undergroundu přivoláváme Chilskou ohnivou black death metalovou bestii WRATHPRAYER k jedné z jejich velmi vzácných výprav na starý kontinent, zatímco z temných luhů západního Slovenska přijedou MALOKARPATAN. Kapela opěvovaná ve světě snad více než doma, nabídne potemnělý trip alkoholovým oparem do zapomenutých zákoutí místního folklóru, plného loupeživých rytířů, rohatých hajných a čertů hrajících mariáš.
 
Po dekádě v ústraní se na scénu vrací hudebně dost možná nejkontroverznější francouzská black metalová horda ARKHON INFAUSTUS, aby si vyžádala svůj oplzlý trůn.
 
A nakonec si bezbožní black folkoví Irové CRUACHAN přijdou vybrat oběť pro svého boha krve.
 

 
Brutal Assault 2018
8. - 11. srpna 2018, pevnost Josefov, Jaroměř
www.brutalassault.cz
 

Linky:
www.brutalassault.cz
https://www.facebook.com/brutalassault.cz/

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.