Share |

Makoto a A Sides přijíždí s novým materiálem do ROXY

foto: pořadatel akce

Do Prahy se 18. září vrací japonský vizionář DnB scény Makoto tentokrát v doprovodu britského A Sides a MC Deeizm. Žádný milovník zlámaných beatů si tuhle akci nemůže nechat ujít a to proto, že se slaví už 16. narozeniny klubovky Shadowbox a mimo zahraničních hvězd nás čeká ten nejlepší domácí support.
 
 
Silná producentská dvojice Makoto a A Sides se spojila na albu Aquarian Dreams, které vyšlo v červnu tohoto roku. Z jejich spolupráce se také zrodil úplně nový label Eastern Elements, jehož název je spojením A Sidesova labelu Eastside Recordings a Makotova Human Elements. Bude to jízda Tokio –Londýn, na které vám Makoto a A Sides předvedou, jak to vypadá, když k DnB přimícháte něco ze soulu, funku nebo jazzu. Doplní je talentovaná MC Deeizm, která byla na National drum and bass awards zvolena nejlepší MC v kategorii zpěvaček. Společně teď objíždí celý svět a jednou z jejich zastávek bude i Praha.
 
 
Narozeniny Shadowboxu s tak silným obsazením budou svátkem pro každého DnB fanouška. Přijďte do ROXY popřát a užít si party.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.