Share |

Magistrát chce "spojit břehy Vltavy" veřejnou diskusí

V neděli 21. května se oba břehy Vltavy spojí v akci, pořádané souběžně na Klárově a náměstí Jana Palacha. Spojujeme břehy Vltavy, jak zní její název, je propojením diskuse a přednášek o využití veřejného prostoru v Praze s nabitým hudebním a doprovodným programem.

 

Vedle Rudolfina vyroste diskusní pódium, na němž bude popularizátor architektury Adam Gebrian v průběhu odpoledne od 14 hodin moderovat diskuse a přednášky, týkající se veřejného prostoru a jeho využití v hlavním městě. Jejich hosty budou přední domácí architekti Jan Šépka, Petr Janda nebo Ondřej Císler či Ondřej Kobza, který se kultivací veřejného prostoru zabývá dlouhodobě.

 

Na opačném břehu Vltavy, tedy na Klárově, pak bude postaveno druhé pódium, na němž bude od 14 hodin až do 22 hodin probíhat hudební část programu. Během ní zahrají skupiny J.A.R., PSH, Mucha, The Prostitutes a Circus Brothers. Vstup je pro všechny zdarma. 

 

Podrobný harmonogram přednášek, diskusí i hudebních vystoupení, které pořádá magistrát Hl.m. Prahy,  bude aktualizován na facebookové události akce pod tímto odkazem: http://bit.ly/2rhkaIF


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.