Share |

Lush nově zařazuje voňavé vychytávky z Oxford Street

foto Lush

Tuto zimu Lush uvádí na trh další produkty z nové řady!
V roce 2015 ke svému 20letému výročí, Lush otevřel dveře své nové vlajkové lodi, největšího obchodu na světě na londýnské nákupní třídě Oxford Street. K této příležitosti exkluzivně představil více než 200 nových produktů.
Zima 2015 s sebou přináší uvedení druhé várky těchto vynálezů v obchodech po celém světě... jako třeba:
FUN
Popusťte uzdu své fantazii s novými multifunkčními modelínami FUN. Od příšer z mořských hlubin po stvoření
z vesmíru. Tyto měkké válečky 4 v 1 můžete použít jako šampon, pěnu do koupele, mýdlo, dokonce i jen tak na hraní.
Pro mnoho dětí se život po nukleární katastrofě ve Fukušimě v roce 2011 stále ještě nevrátil do normálních kolejí. 10 pencí (cca 3,70 Kč) z každého prodaného Fun putuje na FunD – fond na podporu projektů, které zajišťují zábavu a rekreační aktivity dětem z tohoto prostředí.

Sea Monster Fun

Něco se ukrývá v mořských hlubinách a je jen na vás, jaký tomu dáte tvar! Vymodelujte si bájnou mořskou příšeru, zatímco váš nos oblaží relaxační levandulová a svěžující citronová silice. Vegan.
220 Kč.

LUXUSNÍ KOUPELOVÝ OLEJ
Razzle Dazzle luxury bath oil
Flámujte s touto nádhernou, třpytivou, jasně růžovou olejo- vou kuličkou vonící po malinové zmrzlině s bergamotem a říznou silicí z perských limet.
Lush krémové oleje jsou luxusní máslové kousky pro nad- pozemskou koupel, plné jen těch nejlepších olejů. Vhoď- te do vany a sledujte, jak se z vaší lázně stává voňavá a pokožku zjemňující svatyně.Dále koupelové pěny, skvělé zubní tabletky, parádní balzám na rty, něžný Five O’Clock Whistle koktejl na holení a tónovací balzám na rty... vše podrobně viz Přiložené soubory:)

Vše k mání v obchůdku v pražském Palladiu nebo na e-shopu www.lush.cz

PřílohaVelikost
TZ_LUSH_Novinky_Zima2015.pdf315.49 KB
jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.