Share |

Lucerna přivítá elektro-swing v podání Parov Stelar Band

repro k akci

Pokud existuje na světě někdo, kdo je synonymem electro-swingové hudby a tím, kdo je zodpovědný za její celosvětový boom, je to Parov Stelar. Vytváří přes deset let výbušnou, zábavnou a zvukově jedinečnou hudební vlnu a už dlouho se pyšní korunou jediného průkopníka a zakladatele scény, která doslova vybuchuje před našima očima.

Parov Stelar Band, po několika úspěšných vystoupeních v České republice, 13.listopadu opět vystoupí v Praze, tentokrát ve Velkém sale pražské Lucerny!

Parov mistrně mísí house, jazz a swing s electrem, funkem a popem (a vším, co je mezi tím ) a jeho bohatá diskografie je kapitola sama pro sebe . Spojuje original, špičkovou třídu a především legraci v jedno velké ‘pure cool’. A co víc, jeho nadupané koncerty – buď se všemi členy Parov Stelar Bandu nebo jen jako trio Sax and Vocals – jsou také neuvěřitelným zážitkem.

Jeho nové album, které vyšlo 19.dubna, nese název “The Princess”. Už v březnu vyšel první singl “Jimmy’s Gang” a Parov Stelar take vyrazil na turné po Evropě a Severní Americe.

“Electro-swing”, “filmový house”, “funked up čtyři-oudy-na-parketu”…říkejte tomu, jak chcete. Parov Stelar je ve špičkové formě.

Upoutávku k The Princess tour najdete zde:

http://www.youtube.com/watch?v=GEX2WLrg52U&feature=plcp

Koncert ve Velkém sále pražské Lucerny bude začínat ve 20:00.

Vstupenky za 720,- Kč + poplatky budou k zakoupení od 13.června v sítích Ticketpro, a Tickeportal.

Více info na:

www.parovstelar.com
www.facebook.com/parovstelar

www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.