Share |

Lovíte styl? Lovte, soutěž se rozjela!

jedna ze soutěžních fotek (soztěžící Eva Mazuchová)

 

Na konci června odstartovala tříměsíční soutěž, ve které odborná porota vybere nejlepší LOVCE STYLU, tedy fotografy, kteří dokáží nejzajímavěji zachytit módu v ulicích měst. Jak se projekt vyvíjí a jaké fotky jsou zatím k vidění? Čtěte a hlavně foťte, celá věc zdaleka nekončí!

 

 

Lovci stylu už poslali spousty soutěžních fotek. Je sezóna cestování, a tak se objevuje i hodně snímků z ciziny. Podle organizátorů projektu je to na obrázcích znát - zahraniční objekty lovců stylu jsou obvykle oblečené kreativněji a odvážneji, než je zvykem u nás.

 

Porota zasedá průběžně a průběžné hodnocení poroty má tak už druhého vítěze, respektive vítězku, kterou vybral porotce Tomáš Třeštík: http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/kratke-zpravy/lovec-stylu-c-2-eva-mazuchova. 

 

(S Tomášem chystáme velké interview o tom, jaké je to být reklamním fotografem, těšte se!)

 

Prvního vítěze vybrala před dvěma týdny porotkyně Tonbogirl a přečtete si o tom na http://www.czechoriginalfashion.cz/clanek/rozhovor/lovec-stylu-jiri-straka-ber-bez

 

Další vítěz bude vyhlášen za dva týdny a vybere ho šéfka Elle.cz Martina Matyýšová. Můžete to být i vy - koukejte kolem sebe, foťte a outěžni fotky nahrávejte do galerie na http://www.lovecstylu.cz - kromě slávy můžete získat  letenky po Evropě a další ceny v hodnotě 120 tisíc korun.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.