Share |

AKTUALIZOVÁNO: Londýnský týden módy začal. Video a fotky z přehlídky TOPMAN jsou tu

TOPMAN na přehlídce London Collections: móda pro muže posouvá společenské hranice díky plnohodnotnému využití Facebooku i Twitteru a živému přenosu v realitě rozšířené do úhlu 360°.
 
7.1. bylo fanouškům umožněno sledovat Topman Design show v přímém přenosu prostřednictvím panoramatických kamer s úhlem 360° a komunikovat s VIP účastníky přehlídky.
 
Přehlídka představujila část druhé módní show London Collections: móda pro muže a otevřela Mezinárodní sérii přehlídek mužské módy AW13. "Po celou dobu jejího trvání budou vybrané osobnosti světa módy, vlivní komentátoři, bloggeři a redaktoři v přímem přenosu hodnotit modely formou tweetů, které se budou zobrazovat nad místem, kde komentátor sedí," slibovalo se už před akcí.
Po přehlídce se na adrese streamu nabízí ke sledování záznam z akce.
 
"Díky úžasnému pozorovacímu úhlu 360° si budou moci on-line fanoušci posouvat obraz doleva či doprava, nahoru či dolů, jako kdyby v přední řadě seděli oni sami. Pomocí funkce „natáčení přehlídky“ mohou zákazníci aktivovat nahrávání a sdílet nahrávku na sociálních médiích, aniž by tím narušili průběh přehlídky. Fanoušci mohou živě chatovat s VIP účastníky, tweetovat svá hodnocení (nejoriginálnější komentáře obdrží ceny) a sdílet obsah přehlídky s přáteli.
 
Živý přenos začne dnes 7. 1. 2013 ve 12:00 britského času (13:00 SEČ – středoevropského času) a vysílán bude do více než 100 zemí světa," uvedl Topman.
FOTKY Z PŘEHLÍDKY PŘINESL KRÁTCE PO AKCI MAUD ZDE!
Oficiální stránky: www.topman.com
Facebook aplikace: http://www.facebook.com/topman/app_438404376213573
Live stream a následně záznam: http://yb-topman.s3.amazonaws.com/release/live_fb/index.html
 
 TOPMAN.COM


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.