Share |

Levis má novou kolekci pro městské cyklisty

foto: Levi’s®

 
Značka Levi’s® představuje novou jarní kolekci Levi’s® Commuter. Toto oblečení je speciálně navržené pro potřeby narůstajícího počtu těch, kdo se rozhodli používat kolo jako prostředek pohybu po městě. Ve dne v noci. V létě i zimě. V suchu či dešti. Do kopečka nebo po rovině. Je to vše o formě, funkčnosti a cyklistice.

Kolekce využívá nejnovější technologie textilního průmyslu. Díky NanoSphere® je denim voděodolný, odpuzuje nečistoty a déle vydrží, hygienická funkce Sanitized™ chrání proti pachům a viditelnost zaručují reflexní prvky od 3M Scotchlite™. Všechny produkty jsou přizpůsobeny pro cyklisty, vyznačují se zvýšenou pevností a zároveň pružností, která umožňuje pohodlný pohyb a přitom drží tvar.

Design je ideální pro pohyb na kole, ale zachovává kultovní styl značky. Základem kolekce jsou slimové džíny 511™, nejpopulárnější slimové levisky, ve standardní i zkrácené délce ze strečového denimu nebo barevného kepru. Mají zvýšenou zadní část pasu, aby chránily záda, vyztužený rozkrok, zpevněné dvojité zadní kapsy a poutko pro upevnění zámku ke kolu. Džísky a košile mají větší počet kapes a zadní rukávy, manžety i záda jsou speciálně upravené pro ničím neomezený pohyb při jízdě na kole.

K dostání budou od půlky dubna v pražských Levi’s® Storech Palladium a Václavské náměstí 30.

www.youtube.com/watch?v=ZtbRy0j6hmA


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.