Share |

Letní novinky papelote do konce srpna za zvýhodněné ceny

foto: PR

Originální české papírnictví papelote přivítalo léto zcela novou sadou pohledů, cestovní deník a kapesní sadu amok obléklo do nových barev a do konce srpna tyto dva oblíbené produkty navíc nabízí za zvýhodněné ceny.
 
Cestovní deník ukrytý v látkovém přebalu je oblíbeným průvodcem na všechny druhy cest. Ať už se vydáte k moři, do dalekých krajin a cizích měst či jen kousek za humna nebo o pár ulic dál než obyčejně, určitě nasbíráte zážitky a myšlenky, které stojí za uchování. Cestovní deník se o ně postará a do chlopní obalu navíc uschová i drobné poklady, které vás na cestách potkaly. Dekory obalů pro letošní léto na sebe vzaly poněkud decentnější podobu – vedle oblíbených pruhů a puntíků nabízejí také elegantní šedou, jednoduché režné plátno či jemný černý proužek.
 
Cestovní deník je k dispozici v mnoha barevných dekorech, lineatura úzká linka či čisté listy, 128 stran, do konce srpna za zvýhodněnou cenu 290 Kč (běžná cena 330 Kč).
 
Celá v novém je od léta také praktická dvojice sešitů do kapsy známá jako sada amok. Lehké pastelové odstíny sešitů kotví zemité ladění gumiček na tužky. Vše doplňuje novinka v podobě pětice probarvených tužek. Každý si tak může zkombinovat vlastní sadu zcela podle svých představ.
 
Sada amok obsahuje  2 sešity (2 x 32 listů), gumičku, tužku, na výběr je pět různých lineatur/barev sešitů, 5 barev gumičky a tužky, do konce srpna za zvýhodněnou cenu 119 Kč (běžná cena 142 Kč).
 
Nová kolekce papelote pohledů pro malé i velké vznikla, stejně jako v předcházejících letech, ve spolupráci s vybranými českými ilustrátory. Tradičně jsou v nabídce pohledy s letními motivy Martina Kubáta, Štěpánky Bláhovcové, Evy Macekové či fotografa Filipa Šacha, nově pak s ilustracemi Martina Krkoška, Táni Martincové, Hany Šradějové, Terezy Šedivé, Alžběty Zemanové a Anny Pleštilové.
 
Sada pohledů od 10 českých výtvarníků stojí 85 Kč, pohled jednotlivě 10 Kč.

Kompletní sortiment papelote, včetně letních novinek, je k dostání v papelote obchodě ve Vojtěšské ulici 9 v Praze 1 a v e-shopu www.papelote.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.