Share |

LET IT ROLL WINTER 2013

Pátek, 15. 2. 2013 / Výstaviště Expo, Praha – Holešovice
foto HC

LET IT ROLL
15. 2. 2013
Ticketportal.cz
Cena vstupenky – 660 Kč
 
Volnost a svoboda horkých letních festivalových dnů je nenávratně pryč a do dalších zapeklitě daleko. Bavit  se ale můžeme i uprostřed zimy. Skvělá akce pro všechny milovníky drum&bassu, dubstepu a příbuzných stylů  je po roce opět zpátky!
 
Oblíbená zimní edice festivalu Let It Roll se vrací na Výstaviště Expo v Praze Holešovicích.  15.února 2013 se na třech stagích představí více než 20 zahraničních drum&bassových a dubstepových DJs.
Vstupenky v ceně 660 Kč jsou již v prodeji v síti Ticketportal.
Ojedinělá akce opět nabídne pořádnou porci skvělé zábavy, která se může směle měřit s těmi nejlepšími festivaly parného léta.  Vychutnat si ji můžete všemy smysly – kromě skvělé hudby totiž bude k mání samozřejmě i dobré pití. A k připomenutí horkých letních dnů může posloužit například oblíbený koktejl Cuba Libre z kuchyně mistra drinků Havana Club, který nechybí nikde, kde to žije.

Let It Roll Winter 2013 opět nabídne velkou dávku kvalitního drum&bassu a dubstepu. Vystoupí opravdové DJské hvězdy, které můžete znát z těch největších zahraničních festivalů.
Hlavní stage ve velké hale Křižíkových pavilonů se spojila s uznávaným anglickým labelem Viper Recordings. Představí se na ní majitelé labelu Matrix & Futurebound, dále ShockOne, Smooth, Inside Info, nováčci Six Blade, dříve známí jako Mattix & Futile a svým hlasem celou show podpoří MC Felon. Jako speciální host vystoupí na Viper Recordings stagi Sub Focus, který v současnosti patří k nejžádanějším světovým jménům elektronické hudby.
Druhá, tvrdší a temnější, stage ponese logo nějvětšího drum&bassového serveru na světě, kterým je Drumandbass Arena. Své DJ umění a aktuální tracky zde předvedou nekompromisní Break, Prolix & MC Coppa, Mefjus, Gancher & Ruin, Disaszt a český Forbidden Society.
Třetí halu rozduní pomalejší tempo dubstepu a electra, vše pod hlavičkou anglického dubstepového serveru GetDarker. Značku GetDarker bude reprezentovat samozřejmě její zakladatel Darkside a jeho hosti jsou neméně zvučná jména světového dubstepu - Emalkay, Icicle a Koven.
Přijďte si vychutnat parádní festivalovou atmosféru, pročísnout šeď všedních dní a skvěle se pobavit! Pokud patříte mezi fanoušky drum&bassu, litovat rozhodně nebudete!
 
www.havanaclub.cz
 
Více info na www.letitroll.cz
Vstupenky: http://www.ticketportal.cz/performance.aspx?idp=1271251

Sub Focus – Tidal Wave http://www.youtube.com/watch?v=B8vlk1UR99k

Matrix & Futurebound – All I Know http://www.youtube.com/watch?v=xyq8ZarKJtw

Emalkay – Bring It Down http://www.youtube.com/watch?v=84UmB6hC_Iw

 
 

CUBA LIBRE
 
Podívejme se nyní podrobněji na různé možnosti přípravy Cuba Libre z pohledu současné mixologie a s použitím rumu Havana Club!
 
Základní receptura:
 
5             cl             rumu Havana Club Añejo Especial nebo Reserva
⅛            ks           limety
12           cl             Coca-Cola
 
Výrobní postup (standardní a rychlý): Do tumbleru (sklenky bez nožky) vložit kostky ledu až po okraj. Přidat rum a po skle Coca-Colu. Na okraj sklenky zavěsit segment limety, který lze stisknout nad nápoje a vložit dovnitř.
Výrobní postup (prémiový): V tumbleru nejdříve vymačkat drtítkem (muddlerem) polovinu limety. Přidat rum a kostky ledu, doplnit po skle Coca-Colou, promíchat. (Vymačkání limety způsobí, že hořké látky obsažené v její kůře, vyrovnají sladkost Coca-Coly.)
 
Výrobní postup (italský): V šejkru protřepat rum s limetovou šťávuu, nalít přes sítko do tumbleru naplněného čerstvými kostkami ledu, přidat po skle Coca-Colu. Základ nápoje a cola by se neměly samy promíchat, nýbrž vytvořit oddělené vrstvy, jež si host sám promíchá.
 
Povšimněte si posunu v požadavcích na kvalitu rumu. Receptura doporučuje zrající rumy Havana Club. Pro Cuba Libre Havana Club Añejo Especial nebo Havana Club Añejo Reserva, pro variantu označovanou Havana Cubata rum Havana Club Añejo 7 Años. Tím samozřejmě nejsou v žádném případě dotčena práva každého, kdo si přeje Cuba Libre s dalších variant značky!
 
 
 
 
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.