Share |

Léna Brauner malovala kadeřnickými barvami na zrcadla

Salon Joshua : Mirrors #1
/fb fotogalerie/
Nadšené pohledy na nový sestřih, údiv a kvanta selfie, to jsou zrcadla v kadeřnictvích. Každý z nás je zná. Zrcadla nás nepřestávají bavit, vidíme se v nich a možná můžeme zahlédnout i kousek naší duše. V zrcadle se díváme na to, jak se vizuálně vyjadřujeme. 
V kadeřnictvích je to první konfrontace, s naším novým já, když odcházíte v tu chvíli, od svého milovaného nebo nenáviděného kadeřníka.  Vinohradský salon Joshua, inspirovaný každodenní realitou tohoto fenoménu přichází s projektem s názvem MIRRORS.
 
“Naše zrcadla jsou obrovská kreativní plocha! Proto nás napadlo je čas od času využít ještě nějak jinak, abychom si každodenní realitu v salonu trochu oživili. Salon Joshua obecně vnímáme jako místo kde se kreativě a lidem s nápady dveře otevírají dokořán. Zkusili jsem to a oslovili Lénu a vypadá to, že nezůstane u jednoho pokračování.”
 
Vysvětluje Petr Zohan 
 
Prvním umělcem který maluje na zrcadla v kadeřnickém salonu Joshua je totiž malířka 
Léna Brauner. 
 
Mirrors #1 by Lena Brauner 
Léna Brauner ve videu z projektu Mirrors vysvětluje, že malba kadeřnickými barvami, byl pro ní docela čelenž. Barvy je potřeba míchat vyvíječem, ty během malování mění skupenství i tón, který se bude vyvíjet ještě další tři dny. Nápad byl jednoduchý, zkusme malovat klasickými L'OREAL barvami, které používají kadeřníci ve své každodenní práci. Pro Lénu to je tak další malířský experiment, protože sama zkouší i jiné techniky a maluje například i čokoládou, nebo tím co jí zbude na talíři. 
 
Proto nejen Lénu, ale i nás ostatní zajímá, jak si s výzvou poradí další umělec. Sledujte @salonjoshuahair a pokud to chcete zkusit ozvěte se. Pokud máte nějaký nápad ozvěte se. Joshua vrací úder a v červnu chystá drobnou rekonstrukci a v prostorech salonu najdete i různé zajímavé POP UP všeho druhu, pokud Vás toto oslovuje prostě se jim ozvěte. 
 
Salon Joshua
www.joshua.cz
@salonjoshuahair
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.