Share |

LeMarket, moderní trh v centru Prahy, bude 20.4.

Lepeeto
foto: pořadatel akce

V sobotu 20. dubna 2013 se v moderních prostorách v pražském hotelu fusion (Panská 1308/9, Praha 1) uskuteční první ročník moderního trhu LeMarket. Koupit zde bude možné originální produkty českých a slovenských autorů. Pestrý sortiment nabídne módu a módní doplňky, šperky, doplňky do bytu a jedlé produkty. To vše od malých i větších autorských značek s osobní účastí jejich tvůrců.

„LeMarket má za cíl seznámit širokou veřejnost s lokálními autory a jejich originální tvorbou v příjemném prostředí v centru Prahy,“ řekly organizátorky akce Lucie Vaňková a Elena Šulcová. Jako prodejce se zde představí například český návrhář Jozef Sloboda, módní značka Odivi, česká značka s originálními dekoračními nálepkami Lepeeto, šperky Adéla Pečlová, dámské a pánské kabelky Mumray, kartonový nábytek Kartoons, nebo slovenská značka domácího oblečení Lull či čokoláda Chocomaze. Dále se jako prodejci představí nemec.design, Playbag, Jana Minaříková, Dade design, KP salon, Ooops, oi-io, MonaRosa, Wings of madness, Dobrý domov, Paragraph, Frappante, Avs fashion a Siluet.

LeMarket doplní i bohatý doprovodný program, návštěvníci se budou moci nechat vyfotit ve fotokoutku, vidět vystoupení taneční skupiny roku 2012 AWA, netradiční přehlídku ukázek pole dance a jogy značky Siluet a výstavu mladého fotografa Jana Kasla. LeMarket bude trvat od 11.00 do 20.00, vstupné na akci je zdarma. Následovat bude afterparty pod taktovkou STUDENT ZONE.

FB event: facebook.com/LeMarketcz
www.lemarket.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.