Share |

Lechtivé kresby v hotelu

 
13. prosince proběhne vernisáž kreseb Milana Sodomy - poprvé ve spolupráci s hotelem Hoffmeister na Malé Straně. První výstava tohoto rozměru ve spolupráci s LULU gallery. Akce bude propojena s degustací whisky v kombinaci s pokrmy připravených z exkluzivních delikates od šéfkuchaře Jiřího Svobody. Celý večer bude doprovázen příjemnou hudbou a přítomností autora.
Milan Sodoma začal tvořit bez cíle, bez vize. Nechavá své ruce, ať na papíře tvoří to, co je jim přirozené, z čeho mají radost. A od té doby v tom pokračuje ví, že jde správnou cestou. Tvoří spontáně, bez konceptu, bez metafor, nesnaží se nic parafrázovat. Tvoří volně, automaticky, akčně. S důrazem na důležitost samotného procesu. Hledá čisté a silné vizuální vyjádření. Poté ho naplňuje, když je výsledek atraktivní a vzrušující.
Přijďte se podívat, třeba narazíte na skvělý vánoční dárek pro svého partnera. Nebo partnerku?
Více informací o degustačním večeru s kvalitním občerstvením zde. event@hoffmeister.cz nebo na 251 017 111 Informace o umělci, vernisáži či nákupu originálů kreseb - Luciecigerova@gmail.com nebo na 773 092 035


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.