Share |

Květen v Marks & Spencer patří ženám a boji proti rakovině prsu

foto: PR

Stejně jako každý rok, i letos mohou zákaznice Marks & Spencer během květnových nákupů získat cennou zkušenost a udělat něco pro své zdraví. V rámci spolupráce Marks & Spencers neziskovou organizací Dialog Jessenius budou ve vybraných prodejnách M&S po celý měsíc probíhat bezplatné lekce samovyšetření prsu (M&S Melantrich v Praze – Václavské náměstí 36, každé úterý od 11 do 18 hodin a M&S Ostrava Avion - každý pátek od 11 do 18 hodin). Vyškolené odbornice z Dialog Jessenius tu budou odpovídat na dotazy ohledně rakoviny prsu a na speciálním prsním modelu, tzv. fantomu, ženám ukážou, jak správně provádět preventivní samovyšetření. Právě pravidelné samovyšetření prsu je totiž důležitou součástí prevence nemoci, která postihuje čím dál více žen ve věku od 20 do 40 let.
 
O rakovině prsu
Rakovina prsu je nejčastějším nádorovým onemocněním u žen, postihuje stále více z nich ve věku od 20 do 40 let. Až 90% pacientek, u nichž je nádor odhalen včas, může být současným léčebnými postupy vyléčeno. Samovyšetření prsu má mezi ostatními diagnostickými metodami stejně jako například mamograf nezastupitelné místo. Každoměsíční samovyšetření prsou je jedním ze způsobů, jak by měly ženy pečovat o své zdraví. Je však nutné, aby bylo prováděno správně.
 
Speciální podprsenka v M&S
Spodní prádlo Marks & Spencer je synonymem stylu a kvality, ale hlavně pohodlí. Protože Marks & Spencer na svých zákaznicích záleží, vyrábí pro ně všechny podprsenky tak, aby se v nich cítily co nejlépe. Nezapomínají ani na speciální požadavky a nároky, a tak u nich najdete i podprsenky pro ženy po operaci prsu.
 
KVĚTNOVÁ AKCE NA NÁKUP PRÁDLA A BEZPLATNÉ ZJIŠTĚNÍ VELIKOSTI
Prodavačky Marks & Spencer v sekci spodního prádla jsou speciálně vyškolené, aby zákaznicím při nákupu nové podprsenky poradily s výběrem typu a velikosti. Služba zahrnuje i bezplatné přeměření.
Aby bylo nakupování prádla v květnu ještě příjemnější, v prodejnách M&S bude po celý měsíc probíhat speciální slevová akce na nákup prádla. Při nákupu nad 799 Kč dostane zákaznice hned 150 Kč nazpět.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.