Share |

Křest prvního Wrong releasu bude v pátek třináctého

foto: pořadatel akce

Křest prvního Wrong releasu: kazetová kompilace hudebníků z minulých Wrong eventů. Většina nevydaných skladeb, pár vydaných a i nějaké úplně raritní (jako třeba jediný track Lightning Glove s českým textem).
 
Ciarra Black (US)
V rámci své evropské tour se v Praze představí se svým live setem Ciarra Black - producentka a DJka z Brooklynu, zakladatelka labelu No-Tech a polovina projektu Appetite (Ascetic House). Skrz noisovou scénu se dostala k technu a dnes se úspěšně pohybuje na hranicích obou těchto žánrů. Její set bude rozhodně nekompromisní.
 
Huren (DE)
Solo projekt Davea Fostera patří již ke stálicím na současné industriální techno scéně. Od 90. let působil v projektu Teste, posledních pár let jde vidět především díky vlastní sólo produkci, ale také díky kolaborativním projektům AVM (s další berlínskou úderkou Blush Response) nebo O/H (s Richiem Oddiem – polovinou kultovního projektu Orphx). Hurenovy nahrávky vyšly na řadě labelů: Zhark Berlin, Noiztank, Amok Tapes, Low Income $quad, Parabola, Clan Destine, Edit Select, Overdraw, Total Black.
 
Kadaver (CZ)
Aktuální projekt brněnského Davida Štrobacha, dříve jako AEIOU nebo člen Les Homosexuels, dnes především člen brněnského modulárního/pájecího kolektivu Bastl Instruments a na něj navázaného labelu NONA Records a eventu RISE ABOVE.
 
/FB EVENT/
13.10.2017 (start 22:00)
 
Underdogs' Ballroom & Bar, Nádražní 3, 15000 Praha


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.