Share |

KONFERENCE OSOBNÍ RŮST CHCE NAKOPNOUT PŘEDSEVZETÍ

Petr Ludwig, foto pořadatel akce

 

  • Jak může ovlivnit chuť do práce naši výkonnost?
  • Co funguje jako pracovní antidepresivum?
  • A jakými technikami se dají zvýšit naše intelektuální schopnosti?

Odpovědi přinesou přední české osobnosti v rámci konference Osobní růst, která se uskuteční
20. ledna v Kině Lucerna. Čtvrtý ročník představí to nejlepší z knih Jan Melvil Publishing 
a přednášek GrowJOB Institute Petra Ludwiga, autora knihy Konec prokrastinace. Slova se ujme například youtuber Kovy nebo copywriterka Michelle Losekoot.
Správné nastavení cílů
Původem odborník na chorobné odkládání úkolů Petr Ludwig rozšiřuje postupně pole působnosti i do oblasti osobního a firemního rozvoje. GrowJOB Institute totiž pomáhá firmám i jednotlivcům s definováním jasných vizí a správnou motivací. „Snižování prokrastinace a zvyšování osobní efektivity a spokojenosti jde jasně ruku v ruce. My se snažíme lidem pomoci nastavit tu správnou představu a postupně je nasměrovat tak, aby jí úspěšně dosáhli. V rámci více než 600 konaných eventů nám už prošlo pod rukama tisíce lidí,“ vysvětluje Ludwig.
Kreativita, osobní branding i technologie
Jedním z dalších takových eventů je i celodenní konference Osobní růst, která proběhne už za necelé dva týdny. Konference nabídne pohled významných osobností v oboru time-managementu, rozvoje kreativity či učení pozitivních návyků. Kromě Ludwiga nebude chybět ani Kovy, významný youtuber
a influencer se zásahem 1,4 milionů lidí, který nabídne tipy na nejlepší způsoby budování osobního brandu. Jak vyhrát bitvu proti svým tvůrčím vlastnostem a pustit se do plánovaných snů a projektů poradí copywriterka Michelle Losekoot. Lektorka a mentorka Denisa Dědičová vysvětlí, jak zvýšit intelektuální schopnosti a správně se řídit tím, co radí intuice. Která z technologií bude rezonovat v budoucnosti? Bude to Rozšířená realita nebo Bitcoin? Nejen o tom pohovoří Petr Mára, technologický evangelista zaměřující se na využití technologií v rámci vzdělávání. Klíčovým otázkám se budou věnovat všichni řečníci během svých půlhodinových projevů.
Nejen Osobní růst
Lednový Osobní růst ale není jediná konference, kterou GrowJOB Institute pořádá. „Spoustu dalších akcí s motivačními tématy a osobnostmi plánujeme i na zbytek roku. Na jaře to bude například konference zaměřená speciálně na ženy nebo kritické myšlení. Konkrétní termíny konání všech akcí mohou zájemci průběžně sledovat na stránkách events.growjob.com,“ dodává Aneta Drábková, Marketing & Events manažerka GrowJOB Institute.
Konference Osobní růst
Místo konání akce: Kino Lucerna
Termín a trvání: 20. 1. 2018, 9:30 – 16:30
Cena vstupenky: 1.690,- Kč
Web události zde
Facebooková událost zde
Fotografie ke stažení zde
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.