Share |

Koncert pro zrakově postižené děti: Vypsaná fiXa a United Heads

Nezisková organizace EDA pořádá 21. listopadu 2017 v Jazz Docku charitativní koncert. Akce je nazvaná podle textu největšího hitu United Heads S brejlema nebo bez brejlí bude hostit tři interprety -a kromě UH ještě zahraje Vypsaná fiXa. Během večera proběhne aukce originálních brýlí Adama Mišíka a Vypsané fiXy a vyhodnocení ankety o nejvtipnější brýle. Výtěžek z koncertu podpoří činnost Speciálně pedagogického centra EDA, aby mohlo nadále pomáhat svým klientům.
 
„Náš koncert se jmenuje již potřetí S brejlema nebo bez brejlí, ale na koncert je možný vstup pouze v brýlích. Brýlemi upozorňujeme na situaci dětí a studentů se zrakovým a kombinovaným postižením, tentokrát jde výtěžek na naše Speciálně pedagogické centrum – mladšího brášku EDY, který potřebuje finančně podpořit. SPC EDA pomáhá zvládnout proces vzdělávání dětem, žákům a studentům s postižením zraku ve věku od 3 do 26 let,“ říká ředitelka EDA Petra Mžourková.
 
 
V klubu Jazz Dock si budou moci návštěvníci koupit i originální předměty a nákupem podpořit nejen dobrou věc, ale zároveň opatřit pěkný vánoční dárek nebo si udělat radost. V naší pruhované kolekci lze najít trička dámská, pánská, dětská, designové tašky, batohy a spoustu dalších originálních kousků, www.eda.cz/cz/chci-pomoci/nabidka-predmetu/
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.