Share |

Koncert Please The Trees & Elpida rozezní Dlabačov

 
V oslavách nového roku můžete pokračovat koncertem kapely Please The Trees & Elpida, v pátek 20. ledna ve 20:00. Těšit se můžete na energický koncert úspěšné české kapely se sborem aktivních seniorek. 
Žánrově těžko uchopitelná a neustále se proměňující stálice české nezávislé scény, která je pověstná strhujícími koncerty a vždy přítomným environmentálním poselstvím vystoupí na Dlabačově 20. ledna. Minulý rok kapela vydala čtvrté řadové album Carp, na kterém představili nový syrovější zvuk. Desku natočili v Detroitu během turné po USA. Kapela byla nominována na hudební ceny Vinyla a žánrové Anděly a získala cenu hudební kritiky APOLLO 2015 za nejlepší album.
Sbor Elpida dnes tvoří 25 dam ve věku od šedesáti do osmdesáti let a sbormistryně, operní pěvkyně Zuzana Seibertová. Sbor koncertoval na řadě českých festivalů jako je Colours of Ostrava, Rock for People, United Islands a další. Tudíž se můžete těšit na neotřelou hudební show! 
 
Základní vstupné je možné zakoupit za 200 Kč, zlevněné vstupné pro studenty, seniory a ZTP je za 150 Kč. 
 
Kino Dlabačov sídlí na Praze 6 hned vedle hotelu Orea Pyramida, který je nejlépe dostupný ze zastávek Malovanka (tramvaj č. 22, 25) nebo Pod Královkou (autobus č. 149).
 
Dlabačov je dnes jediné kino na Praze 6, které se v roce 2015 vrátilo na kulturní mapu Prahy. Kromě pestré filmové nabídky Kina Dlabačov, jehož sál je vybaven nejnovější technologií digitální projekce s vysokým rozlišením 4K, jsou součástí programu také divadelní představení, koncerty, výstavy a další kulturní akce. V předsálí je otevřena kavárna. Prostor je rovněž možné pronajmout pro jakoukoli obchodní, kulturní nebo soukromou akci. 
www.pleasethetrees.com
 
DLABAČOV | kino | divadlo | kavárna | pronájmy
www.dlabacov.cz | facebook.com/dlabacov.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.