Share |

Koncert B-Reala definitivně zrušen! Vstupné se vrací.

foto: redakce

Koncert, který byl nejdřív přesunut z červnového data na 22.listopad je zrušený! Jednat s B-Realem asi nebude žádnej med.

Oficiální vyjádření ROXY klubu:
"S politováním oznamujeme zrušení koncertu frontmana Cypress Hill B-Reala plánovaného na úterý 22. listopadu v ROXY. Je to pro nás šokující a těžko uvěřitelná informace, která kromě pražského koncertu ovlivňuje i celou evropskou tour, všechny promotéry a fanoušky, kteří se na B-Reala připravovali a těšili.
B-Real není podle všeho tak real, jak jsme všichni předpokládali a vzhledem k dnešnímu velmi neprofesionálnímu zrušení koncertů přímo ze strany Louise Freese aka B-Reala jsme v úzkém kontaktu s evropským managementem a budeme požadovat náhradu škod vzniklých s přípravou jeho pražského koncertu.
Majitelé vstupenek mohou ode dnešního dne kontaktovat předprodeje (Ticketpro, GoOut a Tickeportal), u kterých byly vstupenky zakoupeny a bude jim vrácena plná cena. Je nám to velmi líto, nicméně situace je konečná a show se neuskuteční."
 
ENG. Version:
"The show of B-Real planned for 22nd November has been cancelled by B-Real in the very last minute. Ticket holder should contact the ticket-seller directly (Ticketpro, GoOut a Tickeportal) and claim back money for bought tickets for this show. We are sorry about this situation however we are very negatively surprised and disappointed by this.
Due to very unprofessional conduct of Louis Frees aka B-Real, that affects not only us but also all promoters and fans across Europe, we are in close touch with European management of B-real to claim back expenses spent on the upcoming tour. However the cancellation is final and there will be no other date or other show. ROXY"


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.