Share |

Komu padne Osina?

 

Dne 17. 2. 2011 vyhlásí občanské sdružení Centrum pro integraci cizinců (CIC) další vítěze jednotlivých kategorií ankety OSINA roku – nejhorší počin v oblasti integrace cizinců za rok 2010 a vítěze ocenění NADĚŽDA, které má naopak upozornit na významné pozitivní aktivity v této oblasti.

Vybrané počiny v obou anketách byly nominovány lidmi z neziskového sektoru i širší veřejnosti. Cílem ankety OSINA ROKU je zejména upozornit na problematická místa v oblasti integrace cizinců v ČR na úrovni státní správy a regionální i místní samosprávy. V kategorii „Výrok roku“ upozorňuje i na vybraná (nekompetentní, jednostranná nebo účelová) prohlášení v dané věci.

 

Nominace byly zveřejněny na stránkách www.cicpraha.org/osina2010, na kterých také proběhlo široké veřejnosti přístupné hlasování.

 

Slavnostní vyhlášení výsledků ankety OSINA 2010 proběhne 17. 2. 2010 v 19.00 hodin v kavárně  Bio OKO v ulici Františka Křížka 15, Praha 7. Pozvánku naleznete v příloze.

 

Centrum pro integraci cizinců (CIC) je občanské sdružení zaměřené na podporu začleňování imigrantů do společnosti. Více informací najdete na www.cicpraha.org

jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.