Share |

Kompilace Exterritory 02 ke stažení zdarma

cover CD

Exterritory 02 přináší 22 skladeb, celkem zhruba 120 minut hudby, velmi rozdílných žánrů. Od psychedelického šera prostřednictvím elektro glitche, přes experimentální improvizovanou hudbu po bláznivé performační umělecké projekty. Všechny jsou k dispozici zdarma ke stažení na webu www.strefaszarej.bandcamp.com a exterritory.strefaszarej.pl. Vydána je také limitovaná edice číslovaného 2 CD se speciálně vydesignovaným obalem.

Aby naše hledání bylo co nejúspěšnější, rozhodli jsme se tentokrát požádat o pomoc kurátorů z jednotlivých zemí, kteří mají dobré znalosti a zkušenosti v oblasti zkoumání alternativní hudební scény.

Wojciech Kucharczyk – hudebník, výtvarník, vydavatel a hudební kritik. Zakladatel a vůdce nedávno reaktivovaného, kultovního labelu Mik.Musik, kapely The Complainer a mnoha dalších hudebních projektů.

Lucia Udvardyová & Peter Gonda – tvůrci projektu EASTERN DAZE zkoumajícího a promujícího nejlepší novou muziku ze střední a východní Evropy. Realizují rádiové pořady, organizují koncerty, vydávají hudbu a vedou blog www.easterndaze.net .

Jakub Adamec – český umělec a kurátor žijící v Polsku, zakladatel a tvůrce formace I Love 69 Popgeju a kolektivu Vole Love Production.

Bartosz Dziadosz – hudebník ukrývající se pod pseudonymem Pleq, účastník mnoha nezávislých mezinárodních audio projektů. Tvoří zvuky opisované jako Glitch & Melancholy.

projekty
Polsko - UL/KR , Co, Pleq, Napszyklat, Drekoty, Fuka Lata, ptr1, Chłopomania, IP(Identity Problem), Dropdub, Grobbing Thristle, Lutto Lento
Čechy - Moduretik, Piča z Hoven, I Love 69 Popgeju, Schwarzprior
Slovensko - Dead Janitor, Shibuya Motors, Obete Sekty, Stroon
Maďarsko - Dolly Rambo, Dr. Kondor
 
www.strefaszarej.bandcamp.com


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.