Share |

Komiks party: Roman Flügel & Cleveland už 27.září

foto: pořadatel akce

Jeden z nejznámějších německých producentů, Roman Flügel, tvoří hudbu od začátku devadesátých let. Roman má za sebou desítky úspěšných desek, vydaných pod vlastím jménem i pseudonymy (včetně známých Acid Jesus, Sensorama, a především elektro projekt Alter Ego, v kolaboraci s Jörnem Ellingem Wuttke). Pustil se také remixů pro velikány elektronické scény i popové hvězdy jako Kylie Minogue, Pet Shop Boys a Daft Punk. Stejně pestrý jako producentská kariéra je i Romanův hudební záběr - v jeho archivu najdeme téměř vše od acid techna, deep house a electra až po experimentální zvuk ovlivněný jazzem, Krautrockem, či ambietem. A aby toho nebylo málo, Roman je spoluvlastníkem třech frankfurtských labelů, Ongaku Musik, Klang Elektronik a Playhouse.
 
V Praze se v jeho podání můžete těšit na precizní mix soudobého inteligentního techna a nevšední elektroniky. 
 
Belgický dj a producent z Luxemburgu, Cleveland, je stálicí na Talabotově labelu Hivern Discs. Vydává také na ESP Institute a White. Proslavil se mimo jíné svým skvěle přijatým EP ‘Atlas‘.
 
Lokální support obstarají djs Schwa, Fatty M a Lumiere. Na druhé stagy pak Barbora z Tetris, Taino a Tgrrrd z Sundaze a PSZ (Muah).
Komiks se koná ve středu 27.9. od 22hodin, ale nezoufejte, druhý den je státní svátek.
 

27/9/2017
Komiks w/ Roman Flügel, Cleveland
+ Schwa, Fatty M, Lumiere, Barbora, PSJ, Taino, Tgrrrd
/FB EVENT/
Předprodej na Goout.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.