Share |

Kolotoč humoru a zábavy s The Tap Tap a jejich hosty se roztočí už po páté! Tentokrát 6. prosince ve Foru Karlín.

foto: pořadatel akce

Ani na letošního Mikuláše kapela The Tap Tap nepřipraví své fanoušky o každoroční taptapáckou mikulášskou nadílku. /WEB/
 
A bude v lecčem výjimečná. Nejen že se letos kvůli plánované rekonstrukci Státní Opery uskuteční ve Foru Karlín, ale The Tap Tap zde pokřtí hned dva své nové tituly. Prvním titulem bude kniha s názvem Řiditel autobusu, která vyšla v říjnu u knižního nakladatelství Paseka od spisovatelky Lucie Fialové. Tato kniha čerstvě s přehledem zvítězila v podzimním hlasování Velkého knižního čtvrtku. V druhé řadě zde ale pokřtí absolutní novinku. The Tap Tap si totiž na konec listopadu pro všechny připravili nové studiové album Noha na kolejích.
 
Letošní mikulášský koncert se uskuteční 6. prosince od 18 hodin v prostorách hudebního klubu Forum Karlín.

 
Na rozehřátí vystoupí Xindl X s kapelou se svými největšími hity a pak už bude vše na The Tap Tap.
 
Hlavním hostem večera bude nesmírně talentovaná americká zpěvačka a hudebnice Gaelynn Lea, která vystoupí sólově i společně s The Tap Tap. Uslyšíte písničky z nového CD Noha na kolejích, které po koncertu společně s knihou Řiditel autobusu kapela pokřtí a všem zájemcům vlastnoručně podepíše.
 
K celkovému odvazu přispějí hosté Xindl X, Kamil Střihavka, Dáda Patrasová, Tomáš Hanák a 40 členný dívčí sbor Puellae Cantantes z Litoměřic.
 
Chybět samozřejmě nebude ani klasická mikulášská nadílka!
Koncert bude od 18:45 v přímém přenosu vysílán na Čt2.


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.