Share |

Kolekce veganských kabelek Matt & Nat SS16!

foto Matt & Nat

Kolekce Matt & Nat SS16 v mnohém navazuje na úspěch minulých let a najdete v ní řadu bestsellerů. Stejně tak obsahuje nové modely, tvary a barvy, všechno v duchu jara a letošní inspirace, kterou se pro Matt & Nat staly linie městské krajiny Montrealu.
 
...sousedství původní a moderní architektury, městského a venkovského panoramatu, starého a nového. Design každé kabelky v sobě zrcadlí symbiózu architektury a přírody v kontextu živého pulsujícího města. Pestrost městského prostředí je vyjádřena i barvami – někdy jemnými pastely, jindy výraznými křiklavými tóny.
Cílem Matt & Nat je trvale udržitelná výroba veganských kabelek, které jsou ekologické a moderní zároveň. Naše kabelky mají dlouhou životnost díky použití odolných materiálů, zároveň si ale zachovávají svou jedinečnou estetiku – to je pro nás velmi důležité,“ říká Manny Kohli, prezident Matt & Nat.
 
Značka Matt & Nat nedávno uvedla na trh i zbrusu novou kolekci bot - všechny ekologické, cruelty-free a designově do-ko-na-lé. Objednávky pro Českou republiku se právě řeší, takže stay tuned...!

Kolekce kabelek je k dostání na /URBANLUX/


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.