Share |

KOLEKCE FENTYxPUMA BY RIHANNA NA AW17

 
 
Hlavní inspirací je tzv. školní móda na FENTY University
 
Rihanna, kreativní ředitelka konceptu FENTY, a globální sportovní značka PUMA představily módním nadšencům již třetí variaci oblíbené FENTY kolekce. Nová sezóna se ponese v duchu rebelství a troufalosti a inspiruje se nejrůznějšími skupinami studentů na amerických školách. 
Stylově v prostředí francouzské Národní knihovny oživila Rihanna spolu s PUMOU všechny múzy pro tuto kolekci: nejrůznější typické skupinky, které se toulají chodbami na amerických školách – nerdy, jocks, skejťáky, preppy girls, goth kids a samozřejmě i bad gals. 
Kolekce neuhýbá od dnes již tradičních linií FENTY, tedy oversize modelů, neobvyklých kombinací materiálů a barev či sexy oblečení potírajícího rozdíl mezi dámskou a pánskou módou. K tomu se přidal styl ze školních tělocvičen, takže je v nové řadě množství trenérských sak, fotbalových dresů, sukní podle školních uniforem, sportovních setů či baseballových triček. A co by to bylo za univerzitní módu, kdyby v ní chyběly velké znaky a symboly kolejí a škol. 
„Když jsem chodila do školy, tak jsem vždycky snila o tom, abych se mohla oblékat tak, jak chci já,“ říká Rihanna, „ale na Barbadosu jsou povinné uniformy, takže to teď byla opravdu zábava, popustit uzdu fantazii a vytvořit tenhle back to school look. Navíc je mi velkou ctí, že mohu svoji kolekci světu předvést v tak důležité budově.“ 
Rihanna znovu změnila interpretaci tradičních sportovních linií tím, že vdechla nový život do školních uniforem, běžeckých kompletů a oblečení ze sportovních materiálů, k nimž dodala třeba umělé kožešiny. Třešničkou na dortu jsou drobné detaily, např. Rihannino oblíbené číslo 13, rok jejího narození 1988, piercingový zip nebo obrandované knoflíky. 
Pro více informací o FENTYxPUMA navštivte www.puma.com/rihanna nebo rihannanow.com. Sledujte PUMU na Instagramu, Twitteru, Snapchatu a Facebooku a FENTYxPUMA na Instagramu. 

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.