Share |

Kokain přes internet. Kdo ho prodává a co o tom zjistil reportér?

foto Českápozice.cz

Na serveru Česká pozice vyšel nadmíru zajímavý článek.
Jmenuje se "Kokain přes internet. Přijde vám domů poštou" a autor Petr matějček, který přispívá i na náše web, v něm zkoumá cesty, kterými se dostávají drgy k uživateli nikoli přes živého dealera, ale přes web.
"Vítejte na webu Silk Road. Kokain vysoké kvality obdržíte do tří dnů," píše autor. 
"Naproti tomu: Existuje internetová stránka podobající se eBay anebo Amazonu, na které si drogu jednoduše a téměř bez rizika objednáte, zaplatíte a během tří pracovních dnů vám přijde domů poštou. Také jsem nevěřil.

 
Jednoho dne mi však v poště přistál e-mail, ve kterém mi jakýsi Cas3 („čteno Kejsi, rozhodně ne Cé á es tři, pokud tedy nejste studijní poradce, který internetu pořád ještě říká ‚informační dálnice‘,“ upozornil mě můj nový webový kamarád – vtipálek) oznamoval, že přesně taková stránka existuje, on ji už nějakou dobu používá, a budu-li chtít, ukáže mi, jak to celé funguje. Stačí, když za ním zajedu do Brna a vezmu s sebou notebook a diktafon."
Vypadá to až děsivě.
"Aktuálně si na Silk Road můžete vedle zakázané literatury, falešných řidičáků a pasů a hesel na všechny možné i nemožné pornostránky pořídit 2476 druhů drog. "
 
Celou anabázi, jej výsledky a důsledky najdete v článku zde. Hodně zajímavé čtení...


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.