Share |

Kittchen s přáteli připravil remixový Dezert

foto: vydavatel

1. května 2011 vystavil hudebník vystupující pod přezdívkou Kittchen na internet debutové album Menu. Během roku si za něj vysloužil pár pochvalných recenzí i nominaci na cenu Vinyla. Teď jezdí po koncertech a připravuje s Tomášem Neuwerthem novou desku.

Pro všechny, kterým Menu zachutnalo, připravil k výročí jeho vydání malý zákusek - remixové album Dezert.

“Někdy v únoru jsem napsal na Facebook, jestli si někdo nechce zkusit zamixovat. Během dne se mi ozvalo pár lidí, že by to rádi zkusili. No a když se mi remixy a covery začaly scházet, říkal jsem si, že by bylo bezva je zase na prvního máje vyslat do světa jako takovou sladkou tečku.”

Remix nebo předělávku si střihl Bonus, Bratři Orffové, Martin Evžen Kyšperský z kapely Květy, zpěvačka ille, nebo třeba folkové duo 27. Každý se s materiálem porovnal po svém a vzniklo tak 13 různorodých songů svázaných nití originálu jako španělský ptáček. Album si za mail stáhnete na webu www.kittchen.cz v sekci STAHUJ.

Sladký DEZERTní večírek proběhne 3. května od 19:30 v kavárně Nová Syntéza v pražském Veletržním paláci. Kdo přinese vlastní či kupovaný dezert, může se těšit na malý dárek.

www.cervenykun.cz
www.kittchen.cz


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.