Share |

KIno Pilotů se vrací, příští měsíc bude otvíračka

Práce v sále... foto KIno Pilotů

"S pravděpodobností 83% otevřeme Kino Pilotů už 3.3. filmem Poklad režiséra Cornelia Porumboia," hlásí Kino Pilotů. To je super zpráva, legendární vršovický biograf vítáme.
Kino Pilotů bude dvousálovým kinem. Kromě standardního prvozu nabídne i speciální akce, dlouhodobé cykly a vzdělávací programy o historii filmu. 
 
Sály budou mít kapacitu 80 a 60 míst. Provozovatelé říkají: "Pokud má vznikat v Praze nové kino, nemělo by konkurovat těm, která jsou zavedena. Naopak. Cílem je, aby kino stávající pražskou kino-nabídku rozšiřovalo doplňovalo, taky aby mohlo eventuálně sloužit společnému zájmu s jiným kinem - třeba pro případ hoštění projekcí, které se právě u kin našich kolegů hodit nebudou.

A tak konkrétně: kino s dvěma sály s kapacitou 80 a 60 míst nepředstavuje konkurenci jak jednosálovému kinu, jakými jsou kina Mat, Evald, Oko či Aero. Není "přímou konkurencí" ani stávajícím dvousálovým kinům, totiž Lucerně, Světozoru, Atlasu, neboť tato dvousálová kina vycházejí ve svých programech na faktu velké kapacitní disproporce "velkého" a "malého" sálu," tvdí provozovatelé. "Chceme poskytnout ranní projekce, odpolední i večerní. S jednosálovým kinem by nám provozní důvody znemožnily takový servis poskytovat... Sálům říkáme, interně, "Luke Skywalker" a "Han Solo". Aneb Kino Pilotů."
 
Sledujte dění na facebooku: 
https://www.facebook.com/Kino-Pilotů-509303365874029/
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.