Share |

KENSINGTON PŘIVEZOU ANGLII PO HOLANDSKU DO PRAHY

 
28.1.2015 je datum, které by si měli do kalendáře poznamenat všichni fanoušci kytarového indie. Do pražského klubu Rock Café přijede kapela, která má anglický název, anglický zvuk i anglický vzhled, avšak její členové anglické pasy nemají. Holandští Kensington se představí poprvé v Praze.
 
 
Kensington ale nejsou žádní začátečníci. Mají na kontě už 3 alba, z nichž to poslední – Rivals – vyšlo letos a slaví ohromný úspěch nejen v jejich domovském Holandsku, ale po celé Evropě. Na hlavních hudebních evropských festivalech jsou také stálými hosty – Sziget, Pinkpop, EXIT nebo Lowlands a se svou pohodovou hudbou a skvělým vystoupením jsou odměňováni nadšenými reakcemi a potleskem fanoušků. Není náhodou, že jsou džiteli MTV Award.
 
Kensington do Prahy přivážejí své poslední, v pořadí třetí studiové album s názvem Rivals, které je dalším krokem ve vývoji kapely. Hned první song s názvem Streets vás strhne svým refrénem, který přímo vybízí k tomu přidat se a začít zpívat společně s Kensington. Zpěvák Eloi Youssef k tomu říká: „Chtěli jsme udělat něco extra, jít o ten kousek dál než všichni ostatní. Věděli jsme přesně co chceme, a nevzdali jsme se, dokud jsme toho nedosáhli.“ I proto kapela spolupracovala s vítězem Grammy Tomem Lord-Algem, který si vzal na starosti mix desky. Tom Lord-Alge má na svědomí zvuk takových legend jako Rolling Stones, The Cure nebo No Doubt.
 
Kensington jsou jeden z největších příslibů evropské kytarové scény. Přijďte se o tom přesvědčit 28.1.2015 do pražského Rock Café. Vstupenky jsou k dostání v sítích GoOut a Ticketpro za 390 Kč od patku 21.11.2014.
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.