Share |

Kendrick Lamar má novou kolekci ikonických bot Reebok Classic Leather

foto Reebok

Americký rapper Kendrick Lamar, držitel dvou Grammy, přichází s novou kolekcí bot. Osmadvacetiletý umělec rozšiřuje limitovanou sérií Reebok Classic Leather nabídku těchto ikonický tenisek a znovu doplňuje autenticitu a originalitu své hudby také prostřednictvím designu.
 
Po loňské spolupráci na řadě Reebok Ventilator letos Kendrick Lamar vzdává hold tenisce, v níž vyrostl a která ho provedla i střední školou – Classic Leather. Nadčasový unisexový model s klasicky čistým vzhledem se Kendrick rozhodl oživit červenými a modrými prvky.
 
Jako jeden z nejproduktivnější muzikantů současnosti, letos nominovaný hned na 11 Grammy, je Kendrick Lamar uznávaný především pro originalitu své hudby, která jde ruku v ruce s hodnotami Reebok Classic. 
 
Classic Leather je korunním klenotem původních modelů, které se označují jako Franchise 5, a je věrná odkazu a pravému DNA Reeboku.
 
Edice Reebok Classic x Kendrick Lamar Classic Leather navazuje na téma nevyhraněnosti a zdůrazňuje tónovitý šedý vršek boty, který je vyrobený z vysoce kvalitního vepřového semiše s pogumovanou stélkou. Neutrální paleta barev kontrastuje s detaily modré a červené na patě tenisky, s vyšitými nápisy na jazyku boty, vyvýšenou podrážkou a pletenými tkaničkami. 
 
K limitované edici patří také přídavný set šedě tónovaných voskovaných tkaniček. Kendrickovo spojení s edicí Reebok Classic Leather je výrazné i proto, že tyto tenisky nosil už jako dítě, když vyrůstal v Comptonu.
 
Další podrobnosti o produktech značky Reebok najdete na www.reebok.cz
 
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.