Share |

Kde oslavit Den dětí?

pozvánka Pexeso

Kam vyrazit s dětmi tento víkend?
 
Potrhlý trh - Atelier Pexeso
1.6. 10h - 17h
Náměstí Bratří Čapků 26
Praha
Na den dětí si děti zaslouží něco vyjímečného. Spoustu zábavy, dobrot a nějaký ten nevšední dárek. To vše najdete v tento den u nás. Na zahradě a v herně budou připraveny pro děti soutěže a atrakce. V našich ostatních prostorách bude probíhat prodejní trh s nevšedním a originálním dětským sortimentem. Oslovili jsme tvůrce, které v běžných obchodech nenajdete. Je to jedinečná příležitost, jak je poznat a výrobky si prohlédnoout či zakoupit. Nebude chybět občerstvení.
www.atelierpexeso.cz
 
Tanec Praha dětem
1.6. 10h, 17h, 2.6. 15h
Divadlo Ponec
Praha 3
představení ZigZag francouzského souboru étantdonné v divadle Ponec. Tvůrci představení charakterizují jako „sólo pro děti od tří let a všechny ty, kteří v sobě stále mají kus dítěte, inspirované prvními dětskými pohyby, od lezení po čtyřech, až po první kroky, skoky a žabáky“. Pojďte si s námi hrát, chvíli se potloukat po krajině animovaného filmu, zapojit fantazii a inteligenci a pomoct tanečnici nalézt nové způsoby, jak se dostat do cíle. V prostoru, v němž se zároveň odehrává svérázný animovaný film, na vás čekají mnohá překvapení.
www.tanecdetem.cz
 
Den dětí s Krtečkem
1.6. 10- 17h
Náměstí Franze Kafky 24/3
Praha 1
Galerie umění pro děti
Pro děti je připraven bohatý kreativní program plný workshopů. Mohou si formou koláže vyrobit princeznové šaty či kostým malého loupežníka, vyrobit vlastní fotorámečky či jiné bytové dekorace z barevných písků, kartónů či PET lahví. Malování Krtečka v kalhotkách nebude chybět. Těšte se na spousty soutěží. Program bude vrcholit ve 13 hodin módní přehlídkou nové autorské kolekce dětských oděvů inspirované Krtečkem z dílny módního návrháře Jana Šimra, autogramiádou Kateřiny Miler, krájením obřího dortu a dalším překvapením.
www.galeriegud.cz

Den dětí s městkou policií v Zoo Praha
1.6. 9:30- 14:30
ZOO Troja
Den dětí v pátek 1. 6. je v Zoo Praha jako každoročně věnován dětem, pro které je připraveno vstupné za pouhou 1 korunu. Den dětí s námi oslaví i strážníci Městské policie hl. m. Prahy, kteří si pro děti připravili množství zábavných aktivit. Ve spodní části zoo si budeme moci mimo jiné vyzkoušet dětskou dopravní školičku, bungee running, nebo šlapací autokolo s alkobrýlemi. Vrcholem budou jistě ukázky výcviku služebních nebo záchranářských psů. Soutěžní den zpestří vystoupením hudební skupiny Dixie Band MP a BlueGround v Divadélku Archa. Děti do 12let s doprovodem dospělé osoby mají navíc cestu lodí do Zoo zdarma.
www.zoopraha.cz
 
Dáda Patrasová - Kroužky na Vltavě
1.6. 15 -19h
Den dětí, jaký Praha nezažila! Losujeme zájezd do pařížského Disneylandu! Na 1.6. Kroužky na Vltavě připravily odpoledne doslova nabité zábavou. Malování na obličej, Winxdisko, vystoupení Dády Patrasové s žížalou Julií a jejich dalšími kamarády. Kdo splní soutěžní stezku bude zařazen do slosování o zájezd do pařížského Disneylandu pro celou rodinu! A to všechno zadarmo! Navíc prvních 500 dětí dostane zmrzlinu a balónek také zdarma.A den dětí je teprve začátek našlapaného víkendu. V sobotu se můžete těšit na divadelní pohádku výtvarnou dílnu a Winxdisco. Neděle bude v barvách Balance Clubu Brumlovka. Kromě ukázky moderních trendů v cvičení dětí dorazí kabaret Myš a Maš, balónkový klaun, bude soutěžní stezka s odměnami a Winxdisco. I v sobotu a v neděli je vstup volný.
www.krouzkynavltave.cz

Za zvířaty kolem světa
2.6. 10 - 16h
Zoo Praha
Přijďte si užít dětský den Pražské plynárenské, a.s. na téma „Za zvířaty kolem světa“ v příjemném prostředí dětského areálu Zoologické zahrady Praha! Čekat na vás bude divadelní pohádka, malování na obličeje, soutěže na pódiu a velká světoběžnická soutěž o hodnotné ceny.
www.zoopraha.cz

Planetárium Praha
2.6.2012 9:30 - 3.6.2012 16:30
Královská obora 223
Praha 7
Planetárium hlavního města Prahy pořádá zábavný program k oslavám Dětského dne. Pro děti jsou připraveny pohádky a soutěže po celé dva dny v budově Planetária. Také se dozví, jak vlastně planetárium funguje.

Dětský modelářský den
2.6. 9:00 - 16:00
Modelářské letiště Sobínka
Přijďte na dětský modelářský den! Pokud máte rádi modely letadel, je tato akce právě pro vás. Mimo letových ukázek je připraven bohatý doprovodný program hudebních a tanečních skupin, soutěží, her a tvořivých dílen.
www.sobinka.eu

Ráj pohádek - Zámek Loučeň
2.6. 10:30 - 17:00
Loučeň, Polabí
24 hodin poté, co se slaví Mezinárodní den dětí, se prostředí zámku Loučeň promění ve velkolepý pohádkový svět. Setkáte se tu s mnoha nejoblíbenějšími hrdiny dětských příběhů. Zámečtí jsou ve spojení s Večerníčkem, který slíbil, že se optá, bude-li mít právě 2. června čas na výlet na Loučeň některý z jeho kamarádů. Loučeňský knížepán volal také proslulým modrým skřítkům a jejich vrchní ředitelce Šmoulince, ale i tradičním bytostem z klasických českých pohádek, jako jsou vodníci, nebo víly. Tak se nechte překvapit, kdo z mnoha oslovených na zámek skutečně dorazí a vtáhne děti do prímových pohádkových her.
www.zamekloucen.cz

Leporelo+ Dětský workshop
3.6. 14 - 18:00
Dům umění města Brna
Malinovskéího 2
Leporelo+ Vás zve na experimentální tvůrčí dílnu pro děti. Necháme Vaše malé tvůrce vyrobit designový amulet, s vlastním významem a myšlenkou, za použití všech možných či nemožných předmětů, které jim jsou blízké. Přineste si pomůcky, které má Vaše ratolest samo v oblibě. Může se jednat o klíčenky, sponky, balónky, hrnečky, gumičky, fiktivní kamarády. Společně umělci z nich vytvoříme dílo, které má ducha a odlijeme z něj sochu. Tyto předměty Vám opatříme visačkou a vystavíme v galerii s designem.
www.leporeloplus.cz
 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.