Share |

Kapitán Demo oslaví 98. narozeniny Chapeau Rouge vstupem zdarma

foto: pořadatel akce

Tento třípatrový klub se 26. října promění doslova na peklo. Opět se tak vrátí do jedné ze svých historických etap, kdy na místě dnešního Chapeau Rouge stála Čertova krčma. Pražané se jí obloukem vyhýbali, protože věřili, že v ní straší.

A letos se přesvědčíme, že se vlastně nic nezměnilo. Headlinerem kapelní stage je napůl Čech, napůl Ital, trendsetter a ikona milánské XXXL módy v jedné osobě. Rapovat začal z nudy a okamžitě se stal legendou, pro rohlíky si jezdí limuzínou a do Chapeau přiletí svým soukromým tryskáčem rovnou z kongresu oligarchů. Není to nikdo jiný než osobitý rapper Kapitán Demo se svými dvěma “brášky” Givi Krossem a ProGramem a početnou crew tanečníků. Dalšími kapelami svátečního večera budou české formace Vložte kočku, Ghost of You a Lovesong Orchestra.

Také djská stage přivítá hvězdu světového formátu. Do Chapeau Rouge přijede legenda house music Terry Francis, který je na scéně přes třicet let a kromě samotného pojmu house pomáhal formovat i djskou scénu londýnského klubu Fabric. Dále zahrají ABAB, Akrom, BASS DROP, Dead Sailor z Mandrage se svým dj setem, Lucas Hulan, Pavel Bidlo, Thomas Tesa, The Thrillest, Trash Gang a Tommy Weed z Mydy Rabycad a Android Asteroid se svým dj setem.

Hudební program je jako každý rok zcela zdarma a to ve všech patrech. Na narozeninovou oslavu si klub připravil celkem čtyři pódia plná kapel i djs. Chybět nebudou ani narozeninové dekorace, drinky a speciální performance včetně oblíbeného pekelného průvodu na Staroměstské náměstí.

Nejlepší party letošního podzimu se koná ve čtvrtek 26. října v srdci
Prahy. Bude se tančit, pít a oslavovat až do rána!

26. října 2017 19:30
Chapeau Rouge, Jakubská 2, Praha 1;
Vstupné: ZDARMA


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.