Share |

Kapitán Demo: Jeb!

foto archiv umělce

Kapitán Demo vydává album Okamžitě odejdi do svého pokoje a vrať se až budeš normální.
Deska vychází 20.1 v elektronické podobě a 5.2 na magnetonových páskách.
Klip k pilotnímu singlu Až vyrostu budu Nohavica vytvořil Tadeáš Haager. Křest proběhne 1. dubna v Roxy. Chtělo to tedy malý rozhovorek.

 
Chtěla bych vědět víc o křtu. Apríl?
No holka, co ti mám povídat, na to slova nestačej, to se musí začít.
Plánujeme 5D zážitek. Stěny se budou otřásat, zvukař bude levitovat, moje low basy a beaty jag hajzl budou skákat z beden rovnou do lidí jako pánský aquabelly. 
Do toho budem o přestávkách pouštět hitovky z devadesátek jako třeba Wubble-U - Petal nebo Orbital předělaný na ukulele a ságo. Bude to velký. Po koncertě vystoupí LEGENDÁRNÍ DJ z UK David Viola, kterej je tak legendární, že o něm nikdo v životě neslyšel. Prostě paráda.
Jenom mě nasrali v Roxy, že nemaj přistávací plochu na helikoptéru, voni si snad myslej, že přijedu na koni nebo co… ale už sme se dohodli, že z tý jedničky, co mi posílaj na účet 2 měsíce předem, neuviděj ani pětikorunu. Jak vo tom tak přemejšlim, eště uvidim jesi se mi vůbec bude chtít… Jebat Berlín!
A smyčcový orchestr?
Jakej orchestr? Sem snad Lucie? To nevim kdes to vzala tuhle pičovinu. Eště bys na mě mohla vytáhnout turné po divadlech…nebo žebrání na hithitu s miminem v ruce na sbírku mejch kaniček od bot, který sou tak 3krát dražší než celej rozpočet na Roxy... Jebat Berlín!
Proč se tahle deska jmenuje tak.... tak?
A proč ne? Dyt se podívej jak dneska ty lidi vychovávaj ty svý děti. A u dětí to všechno začíná.
A to nemluvim o vnitřních dětech, který v nás tak nějak pořád sou… a maj hlad.
Děti sou budoucnost! A dokud ty rodiče nepochopěj, když si ty haranty nasmažej už ve 30, že první, co musej udělat, je pořádně nacpat práškama a přivázat k televizi nebo jim už ve 2 letech koupit tablet at je klid... nikam se ta společnost nepohne… Jebat Berlín!
Až vyrosteš, tak co?
Tak zvednu pár telefonů a každej, kdo mě nasere, si už v týhle branži neškrtne... Jebat Berlín!
Kde se točilo a už tam je pamětní tabulka?
Točili sme na Miami, tam je klid, koupil sem tam polovinu Star Islandu a začínám přemejšlet, že zbořim ty hovna ve stylu podnikatelskýho baroka co tam má každej moula a udělám z toho jedno vobrovský nákupní centrum, kde se budu celej den válet a žrát. Pod tim centrem povede tunel Blanka 2, kde se budou pašovat pravý americký burgery až do Prahy. Stavbu toho tunelu budu samozřejmě tak dlouho zdržovat,až si na tom každej z nás vydělá tak minimálně tři jedničky…
Míchal to Ecson Waldes, mistr republiky v chování psů. Další šikovnej kluk. Uplně strčil ty americký kopyta do kapsy. Jako dycky… Jebat!
Jak vznikal klip a vizuál k desce?
Dvě slova - Tadeáš Haager! 
Tomu klukovi platim zlatem. Stejně tak jako tomu přiteplalýmu fousáčovi Burianovi, co mu padaj vlasy z kebule jak hrušky. To sou milionový kluci. Na jejich talent tahle republika neni vůbec připravená. Eště že maj mě. Jeb!


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.