Share |

Kam vyrazit o víkendu, na Čarodějnice a na prvního máje? Máme pro vás tipy. Koukněte

foto: Adam Fuchs

Podívejte se na naše víkendové tipy, které jsme rozšířili až do 1.5.
 Je opět z čeho vybírat: Párty ve většině klubů, server Bandzone.cz slaví už 7. narozeniny, Bonus je na turné, v pátek hraje v Brně, Yoga šapionát v OC Chodov, Pražské rapové stálice v Roxy, Čarodějnice na Ladronce, ve Žlutých lázních a všude možně a celý víkend můžete zakončit v úterý benefičním během nebo na párty TV Metropol, která slaví své první narozeniny ve Žlutých lázních. Užijte si prodloužený víkend!
 
Hradecký Majáles 2012
27.4. 13:00
Šimkovy sady
Hradec Králové
 Majálesový průvod startuje v den oslav ve 12:30 na Baťkově náměstí (naproti kinu Centrál). Společně s kandidáty na Krále Majáles vyrazíme do Šimkových sadů. Tak doražte a kdo navíc přijde v masce bude patřičně odměněn :).Těšte se na Charlie Straight, Sto zvířat, Skyline, Vypsaná Fixa, Mig21, Horkýže slíže, Nightwork, Midi Lidi, Tomáš Klus, Wohnout.
Více zde.
 
 
Made in NL/ NL Architects
jen do 27.4. 16:00
Výstavní síň Sokolská 26
Ostrava
Amsterdamská architektonická kancelář, kterou společně založili Pieter Bannenberg, Walter van Dijk a Kamiel Klaasse. NL Architects na sebe poprvé upozornili v roce 1994 úspěchem ve studentské soutěži Archiprix a od té doby se etablovali jako jedna z nejzajímavějších architektonických kanceláří, zdařile kombinující promyšlenost konceptů s humorem. Navštivte výstavu.
Více zde.
 
Qubus in Brno
27.4. 18:00
Dům umění
Brno
Organizátor designových událostí v Domě umění, koncept Leporelo+ a Qubus Design Studio zvou na výstavu prací studia a jeho zakladatelů Jakuba Berdycha a Maxima Velčovského, která bude přístupná všem návštěvníkům Domu umění na Malinovského náměstí v designshopu Leporelo+ až do 3. Června 2012.
Vernisáž bude zároveň oslavou prvních narozenin Leporela+.
Více zde

Chameleon - premiéra divadelní inscenace
27. 4. 19:00
Divadlo Na zábradlí
Praha
V Eliadově knihovně Divadla Na zábradlí se odehraje premiéra autorské inscenace s názvem Chameleon. „Divadelní studie chameleonismu se živou hudbou a nejneviditelnějším mužem světa“ je absolventskou inscenací studentů Katedry alternativního a loutkového divadla pražské DAMU.
Více zde.

Clash + Bounce!Bounce! - Cyberpunkers
27.4. 21:00
Chapeau Rouge
Praha
Na konci dubna čeká Chapeau Rouge electro dubstep bitva. Na jedné straně zástupci trashelectra Cyberpunkers, kteří přijedou do Prahy v rámci svého světového turné představit EP Epic. Proti nim DJ Antention se svým čerstvým dubstepovým singlem Take My Gun. Skvadru zahraničních hostů doplní francouzský Pro7. Domovinu budou bránit rezidentní The Fakes, Bounce!Bounce! a Dubstepblog DJs.
Více zde.
 
Bonus a Roman Tvrdý trio live
27.4. 21:00
Mersey
Brno
Bonus nebo Martin Hůla zaplavil svojí tvorbou a přítomností českou hudební scénu jako málo kdo v roce 2011. Na svém kontě má 1 EP a 2 LP. To nejnovější – Náměstí Míru bylo oceněno porotou prvního ročníku českých hudebních kritických cen Apollo jako nejlepší český hudební počin roku 2011. Jeho tvorba osciluje mezi písničkářstvím, rapem, lo-fi folkem elektronikou... Přijďte si ho poslechnout.
Více zde

O Zlatou pálku
27.4. 21:30
Café V Lese
Praha
Dělat před datem pálení čarodějnic zahřívací párty v Lese je poměrně risk, ale nebyli by to hasiči z Ping Pong Club Prague, aby nepřilili další volej do vohně. DJ Michael Priest a jeho dva ministranti RADQOHSKI budou v pátek zvěstovat věčnou elektroslávu a pinčes vezdejší. Patronkou večera je tentokrát legendární abatyšé československýho stolního tenisu Majka Hrachová a neméně slavná fanynka pátera plejera Milana Orlowskýho, Teresa. Doražte.
Více zde.

Pierre Ravan B-day party
27.4. 22:00
Roxy
Praha
Rok narozeninových oslav pokračuje v Roxy i v dubnu. Pražský klub, který letos slaví 20. výročí existence, nejprve v lednu hostil narozeninovou party DJe Trávy, v březnu pak oslavily své druhé výročí hned dvě pravidelné klubové noci ROXY Vibrator a Flow. 27. dubna přibude k oslavencům další postava světové taneční scény - Pierre Ravan. Ravana, který mimo jiné působí i jako ambassador labelu Café Del Mar, na hlavní stage doplní domácí 2TAKT DJs & Tibi, Chill out bude patřit dvojce Roman Rosi & BeeBee a VJem večera bude Quark / astraL D:VISION.
Více zde
 
Bleší trh
28.4. 9:00
Náměstí Míru
Praha
V pořadí druhý bleší trh v tomto roce je až do posledního místa vyprodán. Jak tak zřejmé, že lidé jedou naplno v jarním úklidu a věci, které již nepotřebují nyní prodávají na bleším trhu na náměstí Míru. Vedle obyčejných prodávajících a pár profesionálnějších prodejců budou v sobotu prodávat i církve a dobročinné organizace.
Více zde.

Kolaboratorio vol.2
jen do 29.4.
Bubenská 1
Praha
Veřejnosti jsou mimořádně zpřístupněny bývalé funkcionalistické lázně pro zaměstnance Elektrických podniků na Bubenské 1. Site specific instalace třicítky umělců promění dvě podlaží suterénu v galerii o 850m2.
Více zde
 
Open party ve Freestyle Parku Modřany
28. 4. 14:00
Praha
Wakeboarding, jízdu na motorových člunech, segwaye, koloběžky nebo wellness koutek, to vše si budete moci zdarma dopřát na Open Party sportovní sezony ve Freestyle Parku Modřany. Kromě toho budete svědky barmanské a beachvolejbalové show a show na vodních skútrech.
Více zde

Climax - old-school
28. 4. ve 22:00
Roxy
Praha
Poslední sobota v měsíci nemůže v Roxy patřit nikomu jinému než Chrisi Sadlerovi a jeho rezidentní noci Climax. 28. dubna si Chris na nejdéle fungující pravidelnou klubovou noc v ČR pozval zkušené matadory Airta a Formiho, kteří na domácí scéně patří za respektované DJs ze „staré školy“. V Chill outu pak již tradičně zahraje Mr. Roquentin a VJem večera bude Martin.
Více zde

Hysterical vol. 1
28.4. 20:00
Chapeau Rouge
Praha
Pod taktovkou I Like You Hysteric, kteří nedávno vydali své třetí EP The Pigs Are Alright, se v sobotu 28.dubna rozjede party s příslibem nových hudebních jmen jako Make My Heart Explode (nová kapela členů Toneless), nebo úspěšného projektu Calm Season, kde Adam Vopička a Terezie Kovalová vystoupí s krátkým ochutnávkovkým setem z jejich nadcházející debutové desky. Celý večer zahájí charismatický písničkář Oliver McGillick se zajímavým projevem. Tyto budou postupně střídat za djským pultem Martin Destroyer (The Prostitutes), nejmladší člen kapely Luno Martyn Starý a polovina ženského dua QOTA ve speciálním setu s DJ Hiffi (Skyline).
Více zde.

Retro párty - swing edice
28.4. 19:00
Klubovna 2.patro
Praha
Cestujte do časů našich babiček. Eleganci a šarm 40. let můžete zažít na speciální edici Retro Party v pražské Klubovně 2. patro. Retro Party je multižánrový koncept spojující nostalgii vintage bazarů, originalitu klasického československého designu, speciálního cateringu a zvuků sbírky vinylů našich DJs na párty až do rána.
Více zde.

Český Yoga Asana Šampionát 2012
29. 4. 2012
Obchodní Centrum Chodov
Praha
Cílem organizování jóga šampionátu na veřejném místě, jak je tomu už stovky let v Indii, je propagovat jógu jako sportovní disciplínu, a nikoliv jen jako duchovní záležitost. Zařazení jógy do kategorie sportu bude inspirovat k cvičení další, což výrazně zkvalitní životní styl a zdraví široké veřejnosti.
Více zde

ČARODĚJNICE

Bandzone.cz - 7.narozeniny
30.4. 20:00
Lucerna Music Bar
Praha
Začne se zostra - v půl osmé novozélandští Gerda Blank předvedou, jak se dělá syrový rokenrol. Po nich vystoupí Never Sol, chill out s dvěma krásnými slečnami. Po našláplých posthardcorových Shogun Tokugawa si dá krátký folkový set Vojtaano, který bude svým svérázným způsobem celý večer i moderovat. Michal Pavlíček vystoupí se svým triem v čele s Radkem Škarohlídem (Hentai Corporation). Po kytarové legendě diváky čeká divoké překvapení v podobě jedné z nejvýraznějších klubových kapel. Nakonec si půlhodinku hraní dají brněnští Model Bazaar a po nich přijde na scénu VJ P*L*N*M*N, rozuměno video-DJ Pavel Kučera.
Více zde

The Colorblinds + Kateřina Svobodová
30.4. 20:30
Malostranská beseda
Praha
The Colorblinds v poslední době tvrdě pracovali a připravili nový materiál a vybrousili ten starý. Nyní se pilně připravují na natáčení dvou singlů a na velký koncert na festivalu United Islands.
Kdo přijde v čarodějnickém "mundůru" dostane ke vstupence dáreček.
Více zde

Toxique, Pub Animals a další
30.4. 15:00
Žluté lázně
Praha
Již tradiční Čarodějnický rej ve žlutých lázních, připraven je program pro děti i dospělé, večerní afterparty a vstup zdarma!
Více zde.

Čarodejnice na Ladronce
30.4. 15:00
Ladronka
Praha 6
Do pražského parku Ladronka se letos po sedmé slétnou malé i velké kouzelnické bytosti. Tradiční pálení čarodějnic 30. dubna začne již od 15 hodin a zábava potrvá až do noci. Na programu budou sporty, hry, soutěže, divadelní představení a koncerty kapel Žlutý pes a Airfare. Nebude chybět ani opékání špekáčků a písničky u táboráků.Po setmění se park rozzáří světelnou show skupiny Pyrrotera.
Více zde
 
Jarní břevnovské trhy
30.4. - 1.5.
Břevnovský klášter
Praha 6
Letos jsou opět pro návštěvníky k dispozici stánky řemeslníků, farmářů, uzenin, vína, domácí čokolády. Pro labužníky budou připraveny k občerstvení kvalitní české uzeniny, bramborové spirálky a další pochoutky. Čepovat se bude pivo z pivovaru Herold. Pro děti budou limonády. Po celou dobu bude možné posedět ve velkém stanu. Pro všechny kdo si chtějí opéct něco na ohníčku budou k zakoupení pravé české špekáčky. Vstup zdarma.
Více zde.
 
Pražská rapová scéna na jednom pódiu
30.4. 20:00
Roxy
Praha
Na poslední dubnový den se v rámci Akčních Dnů Prvního Máje 2012 na jednom pódiu sejde česká rapová špička a rozjede se tak mejdan s jasným přesahem.
Výběr interpretů nemá na svědomí nikdo jiný než Vladimír 518, který prvomájové aktivity podoruje poslední roky pravidelně a jelikož je letos jejich koncepce trochu jiná než tomu bylo u May Day Festivalu, bude to právě uspořádání velkého klubového koncertu. Celý koncert t bude i pozvánkou na prvomájovou demostraci, která proběhne v úterý 1. května od 13.00 na Náměstí Rebubliky.
Více zde.

Benefiční běh seniorů a mateřinek
1. 5. 12:00
Braník
Praha
Magistrát hlavního města Prahy vás srdečně zve na Benefiční běh seniorů a mateřinek, který se uskuteční v pražském Braníku.
Více zde.

Narozeniny TV Metropol
1. 5. 14:00
Žluté lázně
Praha
slava proběhne 1.5.2012 od 14:00 do 22:00 hodin v areálu Žlutých lázní, vstup je zdarma. V rámci oslavy je připraven kulturní a sportovní program, pro děti rozsáhlá dětská zóna a divadelní představení. Celé odpoledne se můžete účastnit sportovních turnajů v beach volejbale. Každou hodinu se budou vyhodnocovat soutěže o desítky hodnotných cen. Během odpoledne a večer vystoupí interpreti jako například Vojta Lavička & Band, Sunflower caravan, Holden Caulfield, The Prostitutes a další. Afterparty od 22:00 v Tančírně (v areálu Žlutých lázní).
Více zde.

 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.