Share |

Kam vyrazit o víkendu? Máme pro vás tipy

foto: Adam Fuchs

Jestli ještě nevíte, kam vyrazit o víkendu, podívejte se na naše tipy.
 
Pioneer
12.10.
Café V lese
Praha
v pátek 12. 10. proběhne (nově) v Café v lese další díl gay-friendly party Pioneer. Tentokrát se jako hosté představí old-school disco dvojka z Kodaně Cockwhore and Macho, které doplní pionýrští rezidenti Electronic Bitches. Po letní party Proud Pioneer na Náplavce, kterou navštívilo kolem 1000 lidí, se Pioneer vrací tam, kam patří - do podzemí!
Více zde. 

Kraak & Smaak + Kapitán Demo
12. 10.
Fléda
Brno
Trojka Kraak & Smaak se po velmi úspěšném vystoupení na letošním ročníku festivalu United Islands do České republiky. Na konci června vydali remixové album Mixed Feelings, které obsahuje remixy těch nejlepších skladeb z Electric Hustle, ale také úplně nové skladby a remixy, na kterých tato velmi aktivní trojice průběžně pracovala. Na pozici předskokana se představí Kapitán Demo, vedlejší projekt Jiřího Buriana (Southpaw, Republic of Two), se svým zbrusu novým albem Demolice. Deska vznikala v průběhu čtyř let, a podle dosavadních recenzí a ohlasů, čekání se jednoznačně vyplatilo.
Více zde. 

Flow s DJ Dimitri
12. 10.
Roxy
Praha
Letošní již desátý díl pravidelné klubové noci Flow bude 12. 10. v ROXY patřit legendárnímu amsterdamskému DJi Dimitrimu často přezdívanému jako "papa house music". Letos pětačtyřicetiletý matador taneční scény začínal s DJingem už ve svých šestnácti letech, když mixoval funk a hip-hop pro holandské rádio ABC. Ač je Dimitri častým hostem na velkých tanečních festivalech a open-airech (před dvěma lety zahrál mj. i na Open Air Festivalu v Panenském Týnci), sám preferuje především hraní v přeci jen o něco komornějším klubovém prostředí.
Více zde. 
 
Tetris/Nadzemí tour
12. 10.
Casta club
Liberec
Rádio HipHopStage a OCB připravilo na letošní podzim mega koncertní tour plnou skvělé muziky i zábavy! Na jedenácti koncertech v Čechách i na Moravě vystoupí přední jména české hip hopové scény James Cole, LA4, Mike Trafik, Dj Wich a Ektor. První zastávka podzimní tour Tetris/Nadzemí se uskuteční 12. října v libereckém klubu Casta
Více zde. 

XT3 narozeniny
12. 10.
Praha
The Linings (electronica-punk) + The Maggie´s Marshmallows (garage-punk) + Jolly Joker +P.B.U.(rock) a DJ Brada, vstup zdarma!
Více zde.

Scott Henderson
12. 10.
Jazz Dock
Praha
Scott Henderson je dnes již legendou jazzrockové kytary. Hrával s Chickem Coreou, Joe Zawinulem nebo Jean-Lucem Pontym a také jeho sólová alba jsou velmi vysoko hodnocena. Po projektech Tribal Tech a několika bluesových albech se vrátil k pravému fusion a zahraje v Jazz Docku po boku dalších legend - basisty Jeffa Berlina a bubeníka Dennise Chamberse.
Více zde. 
 

Bounce!Bounce! Fallporn vol. 10
12. 10.
Chapeau Rouge
Praha
Další Bounce! Bounce! je tu, stejně jako každej měsíc zaručená párty uprostřed klubu Chapeau Rouge; trash, metalectro, progressive bitchhouse, dubstep, drumstep, moombahton, trap, dark rap, anything and everything s Kay & Tvzex. Jako host tentokrát nepřehlídnutelnej gorilák, TEN, od něhož se hodně odvíjí a u něhož se všechno zase potkává, vymítač a klíčová postava český (nejenom) hudební scény bez akcentu na žánr - VLADIMIR 518/BIG BOSS, P.S.H. (DJ SET IN UNDERGROUND) + THEM DARNED TEENAGERS (DJ SET IN UNDERGROUND) + DJ ED BASS (BAR IN 1ST FLOOR AS USUAL)
Více zde. 

Yellow Umbrella
13. 10.
Akropolis
Praha
V sobotu 13.října 2012 se na prknech Paláce Akropolis objeví drážďanská kapela YELLOW UMBRELLA! Yellow Umbrella vydali již deset alb (po úspěšném A Thousand Faces z roku 2010 vydali na konci roku 2011 ještě další album – záznam živého koncertu z domácího klubu Groovestation – „Live in Groovestation“). Na posledním koncertě v Praze nám kapela ukázala skutečně precizně připravenou show, už teď je tedy jasné, že je na co se těšit a že Yellow Umbrella se o celovečerní zábavu dokážou postarat se vší parádou.
Více zde. 

Myriorama vol.5 - ultra fialová edice
13. 10.
Final club
Praha
Podzimní vydání akce Myriorama vol.5 - ultra
fialová edice. Módní bazaar + hudebně- vizuální večerní program. DRESS CODE: ultra violet
Více zde. 
 
Muži
13. 10.
Divadlo Ponec
Jak si v dnešní době žijí muži? Není toho na ně někdy moc? Když se v mužích probudí zvířata, volání smečky se nedá odolat. Šest mužů se vydává na cestu do divočiny, aby našli odpovědi na ty nejniternější otázky. Vyrovnávají se tam se svými problémy a především sami se sebou. Stagnace, potlačená agrese, homosexualita, víra nebo nepřítomný otec.. Pořád je co řešit. Přitom jen fakt, že se muž stane otcem, je důvod k tomu být na sebe hrdý. Přestaňme se tak konečně koukat na muže s předsudky, které nám vštěpuje naše společnost. Divadelní představení na pomezí mnoha žánrů je inspirováno skutečnými příběhy mužů.
Více zde. 

Shinedown
14. 10.
Lucerna Music Bar
Praha
Shinedown je americká kapela z floridského Jacksonville, která hraje ve složení Brent Smith (zpěv) / Barry Kerch (bicí) / Zach Myers (kytary) / Eric Bass (basová kytara). Vznikla v roce 2001, vydala celkem čtyři alba a prodala celosvětově celkem přes deset miliónů desek. Jako support vystoupí kanadští Redlight King a celý večer zahájí Exit Ten z Readingu ve Velké Británii.
Více zde. 

Struny podzimu - Joyce Moreno
14. 10.
Stavovské divadlo
Praha
Konečně může české publikum zblízka poznat Joyce Moreno – jednu z nejlepších zpěvaček a skladatelek z Brazílie.
Více zde. 


jádu
view counter
Webové aplikace by iQuest s.r.o.